Dew1L Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Ludzu Help es gribu nopirkt jaunu ram 1 gb es reku saja zimejuma http://file.lv/bitbucket/rename.JPG ar sarkano atzimeju kas ir atskirigs un ar zilo kas kopigs es nevaru saprast par to Max Bandwidth man vins rada 200Mhz auz ta kuru ram gribu es pirkt tur rakstis 400Mhz ka to saprast ta tam jabut vai jasakrit ar manu 200? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 (edited) Minēšu, ka Tev kompī ir divi ram moduļi. Viņi Tev abi arī ir 400Mhz, tikai strādā 200Mhz, tapēc, ka strādā duāli, kas ir ātrāk. Tas, kas Tev ir un tas, ko gribi pirkt ir viens un tas pats, atšķirība ir tāda, ka gribi pirkt vairāk. Ja nopirksi 1 moduli ar 1GB, viņš Tev strādās lēnāk nekā 2 moduļi pa 512MB. Tavā vietā ņemtu 2x512MB un V-Data es noteikti nepirktu. Ja maciņš atļauj, labāk paņem kādu Corsair vai Apacer. Edited March 27, 2007 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 ies anyway, tikai maximālais abām būs 200 jo darbojas tik ātri cik var lēnākā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now