Gateens180 Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Man taadi dazi jautaajumi! 1) Kur var dabuut AMX Bans... luudzu nevaru atrast. 2)Kur var dabuut to kad tevi nosauj un meetaajas gala pa zemi un kauli nu kautkas liidziigs. 3)Taa kad ijiet serverii skan muzons. 4)Lai nav naudas ierobezojuma. 5)Lai taa zalaa miinja kad vinu aizmet kautkur un tur nonaaks pats vecis. 6)Un luudzu pasakat kaadu adresi kur var jaunus ierocus dabuut. Paldies:)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 AMX bans var atrast tepat forumā kkur un ieroču skinu var dabūt www.fpsbanana.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 www.amxmodx.org tb Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Man taadi dazi jautaajumi! 1) Kur var dabuut AMX Bans... luudzu nevaru atrast. 2)Kur var dabuut to kad tevi nosauj un meetaajas gala pa zemi un kauli nu kautkas liidziigs. 3)Taa kad ijiet serverii skan muzons. 4)Lai nav naudas ierobezojuma. 5)Lai taa zalaa miinja kad vinu aizmet kautkur un tur nonaaks pats vecis. 6)Un luudzu pasakat kaadu adresi kur var jaunus ierocus dabuut. Paldies:)))) Tew visi parsvara ir plugini tos var dabūt amxmodx.org vai google aa un puse no šiem ir jav bijuši forumā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gateens180 Posted March 27, 2007 Author Report Share Posted March 27, 2007 Labi par ierociem un amx ban es zinu. Nu bet es jau zinu ka amdox ir bet nezinu kur lai atrod tur ir tik daudz.... Neinu peec kaadiem atsleegas vaardiem pat mekleet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 1) Kur var dabuut AMX Bans... luudzu nevaru atrast. - TE 2)Kur var dabuut to kad tevi nosauj un meetaajas gala pa zemi un kauli nu kautkas liidziigs. 3)Taa kad ijiet serverii skan muzons. - TE 4)Lai nav naudas ierobezojuma. 5)Lai taa zalaa miinja kad vinu aizmet kautkur un tur nonaaks pats vecis. WTF? 6)Un luudzu pasakat kaadu adresi kur var jaunus ierocus dabuut. - TE Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 5)Lai taa zalaa miinja kad vinu aizmet kautkur un tur nonaaks pats vecis. WTF? Saspelejies unreal tournament? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 uz shiem visiem "daiktiem" ir tikai viena adrese p0k3m0n1.Lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 uz shiem visiem "daiktiem" ir tikai viena adrese p0k3m0n1.Lv tas ir apmāns domāju ka ieraudzīšu pikačū nekā kkāda kropla māte goooooooogle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now