jonass Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Problēma! Atnāku mājās no skolas, ieslēdzu PC un šis man izmet error ka nevar atrast veco profilu, spiežu ok. PC ieslēdzas tuksš desktop nekā nav. Paskatos cietajā - brīvas atmiņas tikpat cik bija vakarā. Eju C:\Documents and Settings\User\Desktop tur viss mans desktop's ir, značit vis labi. Tālāk eju CS, a tas maita rāda ka man kkādu cd-key vajag. Vot kur raut cd-key? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Problēma! Atnāku mājās no skolas, ieslēdzu PC un šis man izmet error ka nevar atrast veco profilu, spiežu ok. PC ieslēdzas tuksš desktop nekā nav. Paskatos cietajā - brīvas atmiņas tikpat cik bija vakarā. Eju C:\Documents and Settings\User\Desktop tur viss mans desktop's ir, značit vis labi. Tālāk eju CS, a tas maita rāda ka man kkādu cd-key vajag. Vot kur raut cd-key? Nopirkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 ja cracked tad AAAAAAAAAAAAAAAAAA der, ja steam tad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 26, 2007 Author Report Share Posted March 26, 2007 Viss, pārinstilēju 21v pach'u un aizgāja. Close! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts