Chakijzz Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Kāds varētu ieteikt kādu progu, ar ko var zīmēt .ico (ikonas) failus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Paint`ā kad saglabā nomaini extensionu uz .ico un voilā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 Bet kā to extension nomainīt? Parasti Rename un icon.ico? Tā man neiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 atver kkādu failu ar paint, tad uzpies ? Save as.. ? un ieraksti faila nosukumu.ico ? piem. lūzers.ico ? tad spied ? Save ? un vis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 lol, ar paint tu uztaisīsi tikai vienu ikonas formātu. bet ikonām ir dafiga formāti (16x16; 32x32; 64x64; 128x128; un šie dažādās krāsās parasti 256 color un 32-bit color) es taisu ar tādu Axialis Icon Workshop, draugs taisa ar Digitope Pixelshop abas gan ir maksas progas tapēc meklē kreku vai lieto trial EDIT: ā vot freeware ikonu meikers pamēģini, moš normāls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Tā nesaglabāsi kā ikonu. Extensiona nomaiņa neko nenozīmē, tāpat visi to atpazīs kā, piemēram, BMP, nevis ICO. Man vismīļākais ikonu taisāmais rīks ir AWicons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now