Jump to content
GIGN Forum

Kaads katram no jums ir darbs!?

Jurko
 Share

Recommended Posts

Kaa jau teicu 4.gif

Manu neviens nepaarsitiis biggrin.gif Taatad- darbs no pirmdienas liidz piektdienai no 10.00-19.00 (parasti liidz 19.30) Un Sestdienaas no 10.00-16.00 (parasti liidz 16.15) Alga! 4.gif Par to mazuminju, ~90Ls!!! Karoche esmu advanceets cool2.gif Protams, shitas viss ir jaapaspeej apvienot ar skolu un veel jaapaguust atpuusties Sveedien,jo pirmdien atkal ir skola un darbs! Bet tas nekas, vismaz nopelnitais pikjis kraajaas Bankaa 4.gif Taa kaa shajaa jautaajumaa mani, manupraat, neviens nevar paarsist!

Darbs man ir OK!!Toposhais arhitekts un straadaaju arh. birojaa!!!!Darba laiks - kaa sanaak - galvenais lai padariits laikaa!!!Alga pagaidaam sux rolleyes.gif 1Ls - stundaa!!!Bet ar katru gadu kaapj un galvenais ka darbs sponsoree braucienu uz Hokeju partytime2.gifsmiliez.de_2433.gif .... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Nedeelju kodiens valstii kur alu gandriiz par briivu dod!!! 4.gif4.gif

Darbs man ir OK!!Toposhais arhitekts un straadaaju arh. birojaa!!!!Darba laiks - kaa sanaak - galvenais lai padariits laikaa!!!Alga pagaidaam sux rolleyes.gif 1Ls - stundaa!!!Bet ar katru gadu kaapj un galvenais ka darbs sponsoree braucienu uz Hokeju partytime2.gifsmiliez.de_2433.gif .... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Nedeelju kodiens valstii kur alu gandriiz par briivu dod!!! 4.gif4.gif

Nu, mazliet matemaatikas wink.gif

1Ls stundaa x 6 stundas dienaa=6Ls dienaa

5dienas x 6Ls dienaa= 30Ls nedeeljaa

4nedeeljas x 30Ls = ~120Ls!

Manupraat, nav slikti! Man neviens uz hokji biljetes nepirks un ja kaut ko taadu pateikshu, tad buushu smiliez.de_2428.gif .

Taa kaa /me smiliez.de_29.gif Rubii no 1-6dienai ; ~6stundas dienaa un sanjem ~90Ls, neviens uz chempi biljetes nepeerk, karoche smiliez.de_29.gif -Paardeveejs Konsultants rullee 4.gif

a es kapos straadaaju cool2.gif liekam tur malinjas kapiem un kraujam granti virsuu zaban.gif mironjiem

nu 5 ls dienaa

reekjinam--- 5x5ls = 25 ls nedeeljaa

4x25 = 100 ls meenesii....iipashi labi nav bet jautrs darbs gan....

a es kapos straadaaju cool2.gif liekam tur malinjas kapiem un kraujam granti virsuu zaban.gif mironjiem

nu 5 ls dienaa

reekjinam--- 5x5ls = 25 ls nedeeljaa

4x25 = 100 ls meenesii....iipashi labi nav bet jautrs darbs gan....

Mjaaa blink.gif

Tad es labaak straadaaju savaa smirdiigajaa kantorii... vis.gif

Guest darek
Es tagad pa piecaam dienaam ko straadaaju esu nopelnijis 70Ls, bet tas tikai saakums. tongue.gif Ir iespeeja pat 20Ls pa dienu noraut

oooo nu kas tad tas ir pa darbu , pa supermeni straadaa vai?

rofl taa bilde owno.

Es esmu informaacijas tehnologjiju servisa menedzheris (pasham reeka naak shito lasot) - patlaban uz paarbaudes laiku 100ls meenesii. Slodze skaitaas ta ne iisti pusslodze, ta ne iisti treshdaljslodze - kaukas pa vidu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...