Jurko Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 Kaa jau teicu Manu neviens nepaarsitiis Taatad- darbs no pirmdienas liidz piektdienai no 10.00-19.00 (parasti liidz 19.30) Un Sestdienaas no 10.00-16.00 (parasti liidz 16.15) Alga! Par to mazuminju, ~90Ls!!! Karoche esmu advanceets Protams, shitas viss ir jaapaspeej apvienot ar skolu un veel jaapaguust atpuusties Sveedien,jo pirmdien atkal ir skola un darbs! Bet tas nekas, vismaz nopelnitais pikjis kraajaas Bankaa Taa kaa shajaa jautaajumaa mani, manupraat, neviens nevar paarsist! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 2, 2004 Author Report Share Posted April 2, 2004 Me Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlitosss Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 Darbs man ir OK!!Toposhais arhitekts un straadaaju arh. birojaa!!!!Darba laiks - kaa sanaak - galvenais lai padariits laikaa!!!Alga pagaidaam sux 1Ls - stundaa!!!Bet ar katru gadu kaapj un galvenais ka darbs sponsoree braucienu uz Hokeju .... Nedeelju kodiens valstii kur alu gandriiz par briivu dod!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Man ir baigais darbs un mani arii neviens nepaarsitiis....... ........... Skola..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 5, 2004 Author Report Share Posted April 5, 2004 Darbs man ir OK!!Toposhais arhitekts un straadaaju arh. birojaa!!!!Darba laiks - kaa sanaak - galvenais lai padariits laikaa!!!Alga pagaidaam sux 1Ls - stundaa!!!Bet ar katru gadu kaapj un galvenais ka darbs sponsoree braucienu uz Hokeju .... Nedeelju kodiens valstii kur alu gandriiz par briivu dod!!! Nu, mazliet matemaatikas 1Ls stundaa x 6 stundas dienaa=6Ls dienaa 5dienas x 6Ls dienaa= 30Ls nedeeljaa 4nedeeljas x 30Ls = ~120Ls! Manupraat, nav slikti! Man neviens uz hokji biljetes nepirks un ja kaut ko taadu pateikshu, tad buushu . Taa kaa /me Rubii no 1-6dienai ; ~6stundas dienaa un sanjem ~90Ls, neviens uz chempi biljetes nepeerk, karoche -Paardeveejs Konsultants rullee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 5, 2004 Author Report Share Posted April 5, 2004 Man ir baigais darbs un mani arii neviens nepaarsitiis....... ........... Skola..... Jaaa, izsmeljosha atbilde Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 a es kapos straadaaju liekam tur malinjas kapiem un kraujam granti virsuu mironjiem nu 5 ls dienaa reekjinam--- 5x5ls = 25 ls nedeeljaa 4x25 = 100 ls meenesii....iipashi labi nav bet jautrs darbs gan.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 5, 2004 Author Report Share Posted April 5, 2004 a es kapos straadaaju liekam tur malinjas kapiem un kraujam granti virsuu mironjiem nu 5 ls dienaa reekjinam--- 5x5ls = 25 ls nedeeljaa 4x25 = 100 ls meenesii....iipashi labi nav bet jautrs darbs gan.... Mjaaa Tad es labaak straadaaju savaa smirdiigajaa kantorii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ok` Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 ta jau lbaak par apkopeeju kaadaa iestaadee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 5, 2004 Author Report Share Posted April 5, 2004 ta jau lbaak par apkopeeju kaadaa iestaadee Nope apkopeejs sux! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 Es tagad pa piecaam dienaam ko straadaaju esu nopelnijis 70Ls, bet tas tikai saakums. Ir iespeeja pat 20Ls pa dienu noraut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 Es tagad pa piecaam dienaam ko straadaaju esu nopelnijis 70Ls, bet tas tikai saakums. Ir iespeeja pat 20Ls pa dienu noraut oooo nu kas tad tas ir pa darbu , pa supermeni straadaa vai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 (edited) nee tas ir parats celtnieka darbs kur maksaa pa padariito darbu. Kaa esi straadaajis taa arii sannem Edited April 5, 2004 by WolfBlade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudolfs Bumba Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 mans darbs ir bumboshana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 dazhas tavas personiibas shkjautnes man tiiri labi patiik Ruudolf Bumba. katraa zinjaa par aizraushanos ar bumbaam tevi var tikai apskaust. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 rofl taa bilde owno. Es esmu informaacijas tehnologjiju servisa menedzheris (pasham reeka naak shito lasot) - patlaban uz paarbaudes laiku 100ls meenesii. Slodze skaitaas ta ne iisti pusslodze, ta ne iisti treshdaljslodze - kaukas pa vidu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 Sistēmu koordinētājs (arī rēcīgi) saņemu ne maz, tā kā man darba grāmatiņā jau ir 8 gadu darba stāžs. Vispār darbs ir saistīts ar IT lietām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 6, 2004 Author Report Share Posted April 6, 2004 Nu, taatad neviens mani nav arii paarsitits Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 Njaa ieshaavaas praataa ka vareetu pastraadat par "Ragaino maajlopu aktiivaas pastaigas operaatoru" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudolfs Bumba Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 Nu, taatad neviens mani nav arii paarsitits bumboshana paarsit everiting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 6, 2004 Author Report Share Posted April 6, 2004 Ruuudolf, tavas bildes owno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudolfs Bumba Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 Thx dude! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ok` Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 he nez labaak tad jau palikt pie taa kas ir ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now