cash^ Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 (edited) kas bija brīvs 30.04 tiek atstrādāts. jo 01.05 (2diena) ir "Darba svētki" un vnk lai sanāktu garākas brīvdienas (no 6dienas līdz 2dienai) tiek pārcelta darbadiena uz 14.04 Edited April 1, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Jasn ta kaa aktivitaates nav, laikam neko neveidojam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 (edited) Nu, parcik aktivitāte te bija maza, es saveidoju pats.... VOT TĀĀ!!! PS. 1x mūžā netika izdzerts viss alus, jo pagrabā izrādās bija 50L mājas vīna, par kuriem es galīgi biju aizmirsis. Edited April 7, 2007 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
hijacked Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Atvainojos par off topic. Bet nevar nepiebilst , pedēja bilde pwnz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 nu kas tur pwnz? tads telu bars un tusins izskatas lamjo... :/ un meitenu ari trukst! nu nezinu puisi.. tad jau labak "masturbet" un curat akvarija! omg ka gign suka pedejaja laika... kas ir noticis? Kur visi FORSHIE postu rakstitaji palikushi? KAs, jaunatne daunatne mums k\aug vai ka? Karoce man pofig - es rit (svetdien) taisisu sashliku sava darza! man uz jums pajat! Vakar mana kakene nolema pisties ar runciem (isteniba jau pasen) un es vinu iznesu lauka no majas un tur bija runci piemizusi mana berna ratus, tapec mes ar bernu nopirkam co2 un lodes un tad mes savam un trapijam vienam kakim acii! Who is the man biches? Bet vins teloja heroe un lida pisties sa vai ta! Man vina palika zel! Es laikam vinu adoptesu! Es nemaz negribeju saut aci, bet gan piere. Tiri jabrinas, ka es no tada ataluma vinam vispar trapiju! Es esmu meistars! Cheers! Ja kads grib ierit galu mana darza ne pa halavu, tad ziniet - nu - jus ziniet ja! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 omg ka gign suka pedejaja laika... kas ir noticis? Kur visi FORSHIE postu rakstitaji palikushi? KAs, jaunatne daunatne mums k\aug vai ka? Karoce man pofig - es rit (svetdien) taisisu sashliku sava darza! man uz jums pajat! defaults daunatnes teksts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 defaults daunatnes teksts. defaults daunatnes teksts. Beefy (ja godigi, vairak liekas, ka esi apnarkojies... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 ja godīgi, liekas, ka tu esi ekstensīvi stulbāks nekā parasti p.s. ar savu iepriekšējo postu pats norādīji, ka esi daunatnē. Tikpat labi varēji uzrakstīt "Es esmu stulbs" Link to comment Share on other sites More sharing options...
hijacked Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 (edited) Es zināju bīfijam sakaps galva , no netLamju raxta toreiz. Edited April 8, 2007 by hijacked Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Gaļu ierīt varētu, bet ārā ir auksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Vispar ara ir natura uber auksts... :/ Es pardomaju un taisiju sake make nevis sashliku! Laikam japaciesas lidz menesa beigam. Tad sola riktigi silto laiku! Cheers un priecigas lieldienas! Ka dr pain teiktu - ielaidiet jezuliinu sevi! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Karoche tad gatavojamies pirmajam siltajam laikam un kaut ko biidam p.s. Beefy esi tu nenopietns vienmeer bijis, nevaru tevi dazhreiz saprast, nevaru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 (edited) Karoche tad gatavojamies pirmajam siltajam laikam un kaut ko biidam p.s. Beefy esi tu nenopietns vienmeer bijis, nevaru tevi dazhreiz saprast, nevaru... Es laikam parak daudz esmu piedzeries! (nu nevis viena reize un par daudz, bet biku toties visu laiku) isteniba - nu tads tiri ok tas dj_erix tusins! nu... tomer meitenes pietrukst mazliet un alkahola ari makenit par daudz - manuprat, bet savadak izskatas, ka forshi puishi patuseja! Draugi ir pats galvenais! Tas kaut kur laukos lieldienas, ja (kur???)? Beefy P.s. bencik - sen to gribeju pateikt - tu taja sava profila bilde izskaties pec izsiteja! (nu smuka protams, bet izsiteja anyway) p.s.s. bljaa.. man jums japastaasta... es uz taadu sex huinu biju amsterdama! =) p.s.s.s. a un par gignu - man vienkarshi pietruka macho postu. Man loti patik, kad macho raksta dzeju. Liekas, ka vinam tas riktigi labi padodas, bet pedejaja laika galigi neko neraksta.. Edited April 9, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 ne nu kaa, ja tev vajag meitens ej uz baaru vai kkur tur kur tu vinjas meklee, bet ja 4omi grib normaali paseedeet, iereekt, tikt valjaa no sievieteem, un atpuusties savaa barinjaa, tad nu... bet vispaar pasaakums bija labs, it iipashi galda hokejs ap 2 naktii Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Da MUMS laukaa sniegs snieg,kadu vel grill vakaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Da MUMS laukaa sniegs snieg,kadu vel grill vakaru Mēs nedzīvojam laukos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Mēs nedzīvojam laukos. Aspraats! Gribi teikt,ka Jums Riigaa nesnieg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Karoch Gaidam siltaaku laiku, ar to arii laikam varam beigt, jo neizskatas, kad kaut kas taisaas notikties tuvakaja laikaa... p.s. Beefy atkal tevi nesapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts