Jump to content
GIGN Forum

Burzinjsh

`MaX`
 Share

Recommended Posts

kas bija brīvs wink.gif

30.04 tiek atstrādāts. jo 01.05 (2diena) ir "Darba svētki" un vnk lai sanāktu garākas brīvdienas (no 6dienas līdz 2dienai) tiek pārcelta darbadiena uz 14.04

Edited by cash^

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu, parcik aktivitāte te bija maza, es saveidoju pats.... VOT TĀĀ!!!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

PS. 1x mūžā netika izdzerts viss alus, jo pagrabā izrādās bija 50L mājas vīna, par kuriem es galīgi biju aizmirsis.

Edited by Dj_erix

nu kas tur pwnz? tads telu bars un tusins izskatas lamjo... :/ un meitenu ari trukst! nu nezinu puisi.. tad jau labak "masturbet" un curat akvarija!

omg ka gign suka pedejaja laika... sad.gif kas ir noticis? Kur visi FORSHIE postu rakstitaji palikushi? KAs, jaunatne daunatne mums k\aug vai ka?

Karoce man pofig - es rit (svetdien) taisisu sashliku sava darza! man uz jums pajat!

Vakar mana kakene nolema pisties ar runciem (isteniba jau pasen) un es vinu iznesu lauka no majas un tur bija runci piemizusi mana berna ratus, tapec mes ar bernu nopirkam co2 un lodes un tad mes savam un trapijam vienam kakim acii! Who is the man biches? Bet vins teloja heroe un lida pisties sa vai ta! Man vina palika zel! Es laikam vinu adoptesu! Es nemaz negribeju saut aci, bet gan piere. Tiri jabrinas, ka es no tada ataluma vinam vispar trapiju! Es esmu meistars!

Cheers!

Ja kads grib ierit galu mana darza ne pa halavu, tad ziniet - nu - jus ziniet ja! wink.gif

Beefy

omg ka gign suka pedejaja laika... sad.gif kas ir noticis? Kur visi FORSHIE postu rakstitaji palikushi? KAs, jaunatne daunatne mums k\aug vai ka?

Karoce man pofig - es rit (svetdien) taisisu sashliku sava darza! man uz jums pajat!

defaults daunatnes teksts.

Vispar ara ir natura uber auksts... :/ Es pardomaju un taisiju sake make nevis sashliku! Laikam japaciesas lidz menesa beigam. Tad sola riktigi silto laiku!

Cheers un priecigas lieldienas!

Ka dr pain teiktu - ielaidiet jezuliinu sevi!

Beefy

Karoche tad gatavojamies pirmajam siltajam laikam un kaut ko biidam smile.gif

p.s. Beefy esi tu nenopietns vienmeer bijis, nevaru tevi dazhreiz saprast, nevaru...

Es laikam parak daudz esmu piedzeries! (nu nevis viena reize un par daudz, bet biku toties visu laiku) smile.gif

isteniba - nu tads tiri ok tas dj_erix tusins! nu... tomer meitenes pietrukst mazliet un alkahola ari makenit par daudz - manuprat, bet savadak izskatas, ka forshi puishi patuseja! Draugi ir pats galvenais! smile.gif

Tas kaut kur laukos lieldienas, ja (kur???)?

Beefy

P.s. bencik - sen to gribeju pateikt - tu taja sava profila bilde izskaties pec izsiteja! (nu smuka protams, bet izsiteja anyway)

p.s.s. bljaa.. man jums japastaasta... es uz taadu sex huinu biju amsterdama! =)

p.s.s.s. a un par gignu - man vienkarshi pietruka macho postu. Man loti patik, kad macho raksta dzeju. Liekas, ka vinam tas riktigi labi padodas, bet pedejaja laika galigi neko neraksta.. sad.gif

Edited by 0xDEAD BEEF

ne nu kaa, ja tev vajag meitens ej uz baaru vai kkur tur kur tu vinjas meklee, bet ja 4omi grib normaali paseedeet, iereekt, tikt valjaa no sievieteem, un atpuusties savaa barinjaa, tad nu... bet vispaar pasaakums bija labs, it iipashi galda hokejs ap 2 naktii biggrin.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...