Gordon Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Vēlos pieeju komandām xg un xug, jo gadās, ka nepieciešams apklusināt kādu spēlētāju. It sevišķi, kad ir kāda nepopulāra karte, ir spēlētāji, kas krīt uz nerviem citiem spēlētājiem sūdzoties, ka viņiem karte nepatīk. Nav labi likt banu par to, tāpēc manuprāt ļoti noderīgs šādās situācijās ir vienkārši uz kādu laiku viņus apklusināt. P.S. Man liekas, ka man agrāk šāda komanda bija pieejama, bet tā kā ilgi nebiju spēlējis un atsāku tikai pirms mēneša, tad nevaru pateikt, kopš kura laika man šī komanda vairs nav pieejama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Ko tik kolēģim pa 1,50 Ls neizdarīsi. Komanda, protams, ka ir vajadzīga. Rekomendācija no manis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 komanda tiešām noderīga un vajadzīga, katram adminam. dabūt to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Gordijam fo sho Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 pochemu bi i net.... komanda deistvitelno nuzhnaja..REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 xug nav vajadziigs, jo tie, kurus nogago, uztaisa rekonektu vai naakamajaa kartee atkal saak vaariities, kam seko xb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 darīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts