stumbrs Posted July 12, 2003 Report Share Posted July 12, 2003 izlasi liidz galam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatality Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Jaa doma laba, vajadzeetu uztaisiit IQ testinju lai nav pilns ar lohiem!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sausais Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 kaaa var lietot ~ ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 palasi help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 Sitaata saakumaa liec " " un citaata beigaas liec "[/quote.]" tikai bez punktiem... punktus es ieliku, lai vareetu redzeet kaa tas raxtaas, bez punktiem vinjsh uzreiz njemtu kaa citaatu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatality Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 Pavisam vienkaarshi tachu, kas tur ko nezinaat!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj-janis Posted July 16, 2003 Report Share Posted July 16, 2003 Daunju Bars , sorry , bet uz Rezerveeto Slotu var necereet ! Un Starp Citu WORM, par manu Pieteikumu tu Vari Dirst ko gribi , texts neko nenoziimee klan-war'aa, bet Cilveeka speejas gan, takshto domaa ko gribi [email protected] ====================== M.a.r.l.b.o.r.o Clan Rullzz, And No One Can't Stop Us NOW ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 17, 2003 Report Share Posted July 17, 2003 un peec teksta vienkaarshi NAV iespeejams neko noteikt par cilveeku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted August 8, 2003 Report Share Posted August 8, 2003 Diemzheel rakstu sheit mazliet par veelu, bet doma par to IQ testu ir patieshaam interesanta. To lietinju vajadzeetu tikai uztaisiit mazliet kompliceetaaku. Bet diemzheel, lai noteiktu patieso intelekta koeficentu, ir jaaizpilda vairaaki testi. Ar vienu ir par maz, galu galaa var paveikties. Perfekti buutu vismaz 3 testi pa 20 minuuteem, njem jautaajumus cik var. Bet maz ticams, ka kaadam buus laiks un gribeeshana kaut ko taadu uzmest, tikai lai atbriivotos no neveelamiem viesiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackstar Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 njaa! jums noderetu uzlikt normaliem playeriem slotus:) lai but normals limenis serveri! piemers : me Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 a kapeec gan? mums labaak ja boti speelee kurus mees visi varam noshaut nevis taadi normaali pleijeri kaa tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackstar Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 nu blja kada tolka botus shaut! psc lox! ja tu vel nezini botus var lana shaut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 nax tev reserved slot uz botu servera??? ja domaa ka esi pro tad shljuuc uz dinet vai 4tus... a mees, botinji, savaa starpaa pa GIGN njemsimies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 Man gan patiik ienaakt citriez galju uztaisiit... vislabaak man patiik tie mirklji kad asins no pretinieka pelmenja ir pa visu ekraanu un neko cauri nevar redzeet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackstar Posted August 20, 2003 Report Share Posted August 20, 2003 DuH ja dinet ir pro serveris! tad tu esi vislielakais boc ko esmu redzejis! man liekas pod bot gudrak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2003 Report Share Posted August 20, 2003 DuH ja dinet ir pro serveris! tad tu esi vislielakais boc ko esmu redzejis! man liekas pod bot gudrak! mm - neslikti - csu klans (vismaz tie kas te pousto) manaas aciis sevi ir pieraadiijushi kaa apbriinojami idioti. 1) tas ka man patiik shaut botus (tb sliktus pleijerus gign serverii) padara mani par lohu? 2) tavi uzbraucieni smird 3) tu smirdi 4) viss kam tu pieskaries smird 5) tavs idiotisms smird Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted August 21, 2003 Report Share Posted August 21, 2003 a kas botiem slikts? pameeginiet "lielie cs teevi" pashaudiities ar POD-bot 2.5, kuriem uzlikts skils paari 95. Aatri vien juus izdraaziis, liidz naaksies pazemiigi atziit maaksliigaaa intelekta paaraakumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 21, 2003 Author Report Share Posted August 21, 2003 janka ir viens iedomiigs idiots Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackstar Posted August 21, 2003 Report Share Posted August 21, 2003 hmmz! istas macho ir totals lauks! tadu nekur neredzeju:) a kas botiem slikts? pameeginiet "lielie cs teevi" pashaudiities ar POD-bot 2.5, kuriem uzlikts skils paari 95. Aatri vien juus izdraaziis, liidz naaksies pazemiigi atziit maaksliigaaa intelekta paaraakumu... bljad tu nesties uz botu aimu! bet skaties uz botu domashanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 Pirmkart jau sveicieni ... Liekas ka si sadalja jau ir mazliet offtopic , nu bet lai ta butu... Mancho: a kapeec gan? mums labaak ja boti speelee kurus mees visi varam noshaut nevis taadi normaali pleijeri kaa tu. Mancho sis teksts tikai liecina par to ka tu pats esi bots, ja rausties spelet ar normaliem pretiniekiem blackstar: ja dinet ir pro serveris! tad tu esi vislielakais boc ko esmu redzejis! man liekas pod bot gudrak! hmm it ka neatceros kad tu pats butu pro player's - cik esu redzejis tevi apollo tad neko ipasu tu nevari paradit... un kas attiecas uz dinet... tagad varbut ari limenis ir krities, bet es vienalga uzskatisu ka dinet ir ljoti laps servers skillu zinja, jo tiesi si server datorzalee vislielako respect izrada LV ta sauktajiem PAPAAM , tapec ari daudzi no vinjiem spele uz dinet .... P.S. Bez apvainojumiem Nu tas ari isuma viss Ar cienju FireStorm Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 <FLOOD> who's Mancho? </FLOOD> Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 es ar nerubiiju nafig manus tekstus piedeevee kaukaadam mancho. + ja kaads nespeej uztvert ironiju tad taas ir vinja probleemas +blackstar - nu tu izceelies - kaada botam var buut domaashana? + izturies tu kaa 12-gadiigs. Mosh vieniigi superrembo ir par tevi jaunaaks... (CONGRATULATIONS) ahh un firestorm - ja tas tomeer tika adreseets man tad kaa tu izskaidrosi faktu ka es cs.4tus.lv speeleeju? A, puisi, secinaataaj? +lasiit iemaacies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 janka ir viens iedomiigs idiots a pats ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 macho a tu tici ka man po ka tu spele 4Tus? Kas tur tads ka tu tur spele? Es ar tur speleju... Tipa ja 4Tus ta nedajibatsa? Un par secinajumu - man vienkarsi rodas priekstats par tavu raxtito textu, un neredzu skersli kapec es nevaretu izteikt savas domas par to ... P.S.Peace Ar cienju FireStorm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now