Bust3d Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 (edited) Kr4 šodien noppirku jaunas ausis, nekadas labās, bet nu labakas par vecajam gan cenas zinā, gan izskata. Ar vecajam viss oki, vareja dzirdet kur katrs skrien utt, a ble ar šitām NEKO nevar saprat kur kas šauj/skrien, viss vienlīdzīgi skan. ka'ds nezin kas par problēmu ? varbūt kādam tā pat ir gadījies? :/ Edited March 18, 2007 by Bust3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 tizlas ausis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defense Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 (edited) Skanjas driverus updeito. Edited March 18, 2007 by Defense Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Cena nava NOTEICOSHAIS!Tur maz uz pacinjas bija raxtits ka ir STEREO?Noteikti neko spozhu nenopirki!Ieliec bildi vai vinju nosaukumu,internetaa apskaties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 (edited) Nezinu, man nekādas problēmas nav, man arī ir divas ausis un visu dzirdu - gan, kad kāds skrien, gan, kad kāds šauj. Ar redzi arī viss kārtībā (man ir divas acis). Izklausās jau nopietni - varbūt Tev vajadzētu aiziet pie ārsta? Varbūt kāds iekaisums or smthng. Zinu, ka Rīgā ir labi ārsti, domāju būs kāds kurš spēs palīdzēt. Edited March 19, 2007 by SHARp^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Vari but drosh, ka skanas draiveriem nav NEKADA sakara ar to, ka skan tavas austinas! Vienkarsi tev ir nepaveicies nopirkt reti sudigas austinas made in china!! Labak pardod, kamer vel izskatas jaunas! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 izmet vecās un paņem šitās. ar šitām nevajadzētu būt problēmām Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Tur nav nekāda problēma, tās ir vnk tādas ausis, un neko padarīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Vari but drosh, ka skanas draiveriem nav NEKADA sakara ar to, ka skan tavas austinas! Vienkarsi tev ir nepaveicies nopirkt reti sudigas austinas made in china!! Labak pardod, kamer vel izskatas jaunas! Beefy Taisnība bīfam. Ja ir iespējams, atgriez veikalā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 izmet vecās un paņem šitās. ar šitām nevajadzētu būt problēmām njāā, par k-kādām austiņām izgrūst 237 LS, čo ta roka neceļās, man ir labi ar savām austiņām + mic pa 2ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 (edited) njāā, par k-kādām austiņām izgrūst 237 LS, čo ta roka neceļās, man ir labi ar savām austiņām + mic pa 2ls tās nav k-kādas, bet Šaiser ņemot vērā, ka viņām ir 300 Ohm pretestība, tad vadam vajadzētu būt normāla telefonkabeļa resnumā. btw ar viņām var dzirdēt pretinieku, kamēr viņš vēl nav ienācis serverī + var dzirdēt arī ko dara spēlētāja kaimiņi blakus mājā so pārdodiet savu nieri (vai citu iekšējo orgānu) un pērciet viņas, nenožēlosiet. Edited March 20, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIEVS Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Uzliec vecaas austinjas.. paklausies kaada skanja.. ja ir taada pati - draivers vainiigs... ja nav.. tad tev atkal kkaads 4igaans ir iesmeereejis kkaadu suudu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiash Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 austinju vaina, ko tad tur var izdariit? man piemeeram philps ir pa 15 ls. dzird ko vajag, esmu apmierinaats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 hm, busted viņas tev skan tā, ka liekas, ka baigi atbalsojas or stmh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Tā kā man tikko sapisās austiņas. Ar steigu jāpērk jaunas, tāpēc vai kāds nevarētu ieteikt kaut cik normālas un atbilstošas ausis tai summai (līdz 12Ls) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Tā kā man tikko sapisās austiņas. Ar steigu jāpērk jaunas, tāpēc vai kāds nevarētu ieteikt kaut cik normālas un atbilstošas ausis tai summai (līdz 12Ls) bomzh! mozh te kko vari paluureet a lawl, kas attiecas uz topika autoru... naakoshreiz kad iesi iegaadaaties austinas - peerc sennheiser HD515 vai nepeerc vispaar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 slow hand man vsp austiņas + mic pa 2,99ls riktīg labās, sāk jau čakarēties ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Austinjas vismaz jaaapeerk pa kaadi 25-50 ls lai buutu norm sound! es pats nopirku pa 35 creative. pilniigi nekadu problemu viss iet pizdatjinka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 OOO jaa es ar nopirku austiņas pa 150 Ls...mmmm....man krāns tagad pa zemi velkās...mmm....tas nekas, ka uzzināju, ka citur viņas maksā 6 Ls...mmmm...bet es nopirku pa 150Ls ...mmm... Kas atiecas uz tavu probu, tad lieta tāda, ka jebkurām austiņām ir savi parametri un tavas ausis (es domāju AUSIS) ir pieradušas pie vecām un tagad vienkārši tev liekas ka šitās ir sviests, pamēģini palieto viņas 2 mēnešus un pats redzēsi, ka vis ok un visu var dzirdēt. Es ar nosākuma pie savām lodži prēmium nevarēju pierast (tas pats ir ar pelem, monitoriem utt), laiks dziedē visas brūces... PS. Turpmāk gan vairs acme ražojumus nepērc Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Tā kā man tikko sapisās austiņas. Ar steigu jāpērk jaunas, tāpēc vai kāds nevarētu ieteikt kaut cik normālas un atbilstošas ausis tai summai (līdz 12Ls) GLudekli - iesaku shitaas: http://www.neostore.lv/item/NS-00007394/ veiniigais veel 5 LS tad jaapiemet, bet tici man - ir taa veertas! Skanja ir :*, un nav nenormaali lielas! (Pasham uz ausiim tgd staav) Vai arii paskaties sheit: http://www.discomania.lv/7894 tur ir RELOOP RH-2350 Hi-Fi / DJ ausis pa 12 LS! Skan jauki - arii dziivee paarbaudiits! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 GLudekli - iesaku shitaas: http://www.neostore.lv/item/NS-00007394/ veiniigais veel 5 LS tad jaapiemet, bet tici man - ir taa veertas! Skanja ir :*, un nav nenormaali lielas! (Pasham uz ausiim tgd staav) Vai arii paskaties sheit: http://www.discomania.lv/7894 tur ir RELOOP RH-2350 Hi-Fi / DJ ausis pa 12 LS! Skan jauki - arii dziivee paarbaudiits! Vai ir iespēja viņās iegādāties kādā no ELKOR vai sony veikaliem. Negribās caur internetu pasūtīt. Vai kāds vēl var kaut ko ieteikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now