Jump to content
GIGN Forum

Loadingsound&sv_downloadurl

Recommended Posts

Es uzliku serverim sv_downloadurl downloadurl staadaa perfekti jo visi kas iet manaa serverii viniem AAAATRI noka4aajs loadingsounda muzons,bet kad noka4aajas tas sounds neskan !!!! sad.gif es uzliku visu ka vajadzeeja ir mp3 formaats bet kas vareetu buut pa vainu???? please please helpx !!!!! sad.gifsmiliez.de_2477.gif

Es uzliku serverim sv_downloadurl downloadurl staadaa perfekti jo visi kas iet manaa serverii viniem AAAATRI noka4aajs loadingsounda muzons,bet kad noka4aajas tas sounds neskan !!!! sad.gif es uzliku visu ka vajadzeeja ir mp3 formaats bet kas vareetu buut pa vainu???? please please helpx !!!!! sad.gifsmiliez.de_2477.gif

A tew pašam skan? huh.gif

uz kuru ftp tu uzliki visas skaņas un mapes??

Karo4e man ir taa ielieku sv_downloadurl "http://zaj4iks.times.lv/cstrike/"

salieku cstrike/sound/misc savu loadingsound,ieraxtu server.cfg sv_downloadurl "http://zaj4iks.times.lv/cstrike/" nomainu mapi!

man muzons skan citi kas naak serveri noka4aa to muzonu,bet viniem tas lodingsounds neskan un ir vel 1 gluks aizeju pie drauga eju savaa serverii tikko iegaajis csaa to soundu saak ka4aat un kad saak ka4at es piezpietu cancel pectam konektejos atkal un ka4asanas aatums pfff 4:00 min jaka4aa a ieprieks bija aatri,tad izeju no cs ieeju atkal konekteejos tad vis ok noka4aa soundu un vinam skan,bet taudziem kas ienaak manaa serverii neskan! kads kko nevar paliidzeet? varbuut riktigi te kko nesapratat ko es raxtu sad.gif

plzz help man vajag downloadurl smiliez.de_2477.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...