worm Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 nu a ko lai citu padara ar taadu zakji kaa ChordG... vinju uz zoologjisko daarzu aizsutit vajag, varbut atradis tur kaadu kura IQ buus zemaaks nekaa vinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 nu man katraa zinjaa nevar dot admin tiesiibas tas jau ir pieraadiits tad man veraaas ciet un visaadas mullkkiibas saaku taisiit. bet ja klanam ir tad klana deell neko nedaru . bet ja man taa pat ir tad es essmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 Tieshaam pusdienas ir garshiigas, bet shos textus lasot nevaru paeest! Beidziet, es gribu paeest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 [beeP] Chorg... Tad ka ta bus ar tam tiesibam? Beidz ubagot... http://www.gign.lv/forum/index.php?act=ST&...st=0entry1699 Redzeeji, kas vajadziigs tiesiibaam.... Tavaa gadiijumaa, piedod, bet peec manaam domaam reaalaakais variants ir $$$, protams, veel, mosh tev ir vecaaka maasa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 es jau juutu ka chordg atbildi raxta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted July 1, 2003 Author Report Share Posted July 1, 2003 Nju worm teici ka lai viena teikuma pasaka: Iedo man tiesibas. Hainy es neko pardabisku neludzu no vina. Es piemeram vairak cilvekim uzticos bet ja mani pievil tad gan ar konkreto cilveku nevis ar visiem esu uzmanigaks un pat skeptiski noskanots.. bet worm vienkarsi besas ka es pa daudz postoju un tas ari vis paskart man pat uzlicis postus miinusaa nu man tak poh tie postu skaits... bet nu zin Hainy es nesaprotu kapec nevar notestet cilveku ja vins ludz uz parbaudes laiku tiesibas pilnaas? Nezinu es iedotu un ja saktu cilvecinam iet ka ieprieks viens izteicas par sevi tad gan nemtu nost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 ChordG, man tev luugums - nerunaa jeeli ok? tie "cilvecinji" utt. sux ja tu butu vecene, tad tas vel butu pienjemams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 Atkal worms punktee!!! Labs texts atkal!!! Mee reec atkal. Vismaz paeest paspeeju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 ' date='Jul 1 2003, 11:56 AM'] Nju worm teici ka lai viena teikuma pasaka: Iedo man tiesibas. A tu negribi, lai vinsh tev 1naa teikumaa atbild ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 ChordG - ljauj man pateikt worma vietaa - "tev nespiid dabuut tiesiibas" (vismaz ne biidot tekstus forumaa) un naakoshreiz starp paragraafiem paspaidi veel paaris reizes enter - redzamiiba drausmiigi uzlabojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 shis ir mans 200-ais posts Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 shis ir mans 201 posts ar kuru es sleedzu sho topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts