SheYn Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 (edited) Ir iespeejam kaut kaadaa veidaa apiet skype upgrade? gribu veco v1.1 skypu kas nerij ramu tik daudz un nekaras... bljin uztaisiijaas 2... vienu klapeejam ciet Man taa probleema ir vnk kaitinosha - saakas ar to ka man bija offline visi draugi kaut arii biju ielogojies... Tad uztaisiiju jaunu,tas arii kaadu laiku notureejaas kad vienu dienu atkal visi offline Shodien uztaisiiju savu 7 skype acc Edited March 16, 2007 by SheYn Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Man liekas , ka nu jau ir pa vēlu kautko mainīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 izinstele visu kas saistits ar skype un tad uzmet jauno 3.0... versiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 kontaktus arii? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Tas offline shits paradijas ar skype tresho versiju, man arii taadi gljuki ir, iesaku uzlikt 2.5. Bet tas ir jauzliek abos galos, nevis tikai tev... man kaut kur uz kompja meetajaas tas suuds, ja atradishu, tad iemetishu linku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 nez man nekadi gluki nemetas par kontaktiem - , vini tev ir uz akkounta nevis programma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Old Version Te var ieka4aat visas Skype versijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted March 17, 2007 Author Report Share Posted March 17, 2007 Tas offline shits paradijas ar skype tresho versiju, man arii taadi gljuki ir, iesaku uzlikt 2.5. Bet tas ir jauzliek abos galos, nevis tikai tev... man kaut kur uz kompja meetajaas tas suuds, ja atradishu, tad iemetishu linku... thx. pagaidaam 2.5 versija iet man bez probleemaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now