akec Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 (edited) Kāds nevar lūdzu ielikt linku vai pateikt kur var novilkt spēli: Warcraft3 ? Es visu gūgli izmeklējos. Atradu visādus šitus, bet pašu instalāciju nē. EDIT: Aizmirsu piebilst, ka šo spēli spēlēju lanā ar keksiem.. un nezināju kura daļa tieši tā ir. Man saka, ka tā ir: Warcraft3 - frozen throne.. tagad vēlos šo spēli spēlēt no mājām pret kompi vai arī internetā ar čomiem.. ja kāds zin kur viņu dabūt pasaka lūdzu.. tiešām nevaru atrast instalāciju tikai kautkādus patchus atrod. Edited March 16, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 download.times.lv sameklee programmu DC++. Talak pagooglee DC++ latvijas hubus - tur arii vareesi novilkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaRReRas Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Kāds nevar lūdzu ielikt linku vai pateikt kur var novilkt spēli: Warcraft3 ? Es visu gūgli izmeklējos. Atradu visādus šitus, bet pašu instalāciju nē. EDIT: Aizmirsu piebilst, ka šo spēli spēlēju lanā ar keksiem.. un nezināju kura daļa tieši tā ir. Man saka, ka tā ir: Warcraft3 - frozen throne.. tagad vēlos šo spēli spēlēt no mājām pret kompi vai arī internetā ar čomiem.. ja kāds zin kur viņu dabūt pasaka lūdzu.. tiešām nevaru atrast instalāciju tikai kautkādus patchus atrod. Warcraft.lv atrums ari labs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now