mephisto Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Kāds var ieteikt ekonomisko stratēģiju - iespējami mazāk jākaro, iespējami daudz jāattīsta pilsēta, ekonomika n shit. Protams, karošana ir, bet tā ir sekundārā spēlē. Visādus simsus vai taihuunus ieieteikt P.S. Ne pārāk spēcīgam daķim Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 capitalism 2 vai kkaa taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 caesar IV - prikolīga spēle, laba grafika un vispār interesanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 Caesar man smagi raustījās, nav kautkas vājāks? 512 Ram, 1.4 Ghz procesors un 128 mb video. P.S. Lūdzu kāds nomaina virsrakstu uz "Ekonomiskā" P.S.2. tāds Capitalism gadījumā nav mūsdienīga stratēģija? Tādas nepatīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 (edited) Tā spēle ir samērā veca, taka domāju, ka uz tavu kompi vismaz pavilks! Btw kādreiz man viņa likās tīri spēlējama, nezinu, kā būtu tagad.. Tur tu vari celt gan veikalus, mājas, visādas rūpnīcas un citas hujņas.. P.S Te būs skrīni - http://www.gamespot.com/pc/strategy/capitalism2/index.html Edited March 17, 2007 by vecteetinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Transport tycoon deluxe - vot taa ir speele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Caesar man smagi raustījās, nav kautkas vājāks? 512 Ram, 1.4 Ghz procesors un 128 mb video. P.S. Lūdzu kāds nomaina virsrakstu uz "Ekonomiskā" P.S.2. tāds Capitalism gadījumā nav mūsdienīga stratēģija? Tādas nepatīk ceaser III mans draugs nesen prikola peec speeleeja .... hmm varbuut tas nebija III bet vel senaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 uzspēlē tak civilizāciju, man vislabāk patika otrā daļa, bet droši ņem tur jaunāko, gan jau būs okej. ir grūti, bet var tīri labi iztikt bez karošanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 uzspēlē tak civilizāciju, man vislabāk patika otrā daļa, bet droši ņem tur jaunāko, gan jau būs okej. ir grūti, bet var tīri labi iztikt bez karošanas. man patiik shitaa speele pretinieki lidinaas ar cepeliiniem, pa to laiku es atklaaju shaujampulveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted March 17, 2007 Author Report Share Posted March 17, 2007 uzspēlē tak civilizāciju, man vislabāk patika otrā daļa, bet droši ņem tur jaunāko, gan jau būs okej. ir grūti, bet var tīri labi iztikt bez karošanas. Jau atspēlēta btw, TBS pārāk nesaista Fāk, tik daudz vajadzību Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Nu veel varu ieteikt Empire Earth... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now