.em^ Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Šodien izdomāju iegādāties gamepadu datoram, lai varētu uzraut vecās labās spēlītes, bet visas viens pats nevaru atcerēties, tādēļ lūgšu jums palīdzēt man. Pats pašlaik jau rukāju Super Mario, bet viņa ir kaut kāda mazā versija un prieks beidzās pēc 3. līmeņa, varbūt kāds arī zina, kur var novilkt pilno versiju šai spēlei. Kā arī ierosināt izmēģināt man kādas citas bērnības "žiletona" spēles. p.s: pats gamepad izskatās: Cena 7.50 Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 (edited) mmm...Tancinji bija tadi Felix the Cat Duck Tales I, II, III Baloo Street Fighteri entas serijas Terminators Island Adventure I, II, III Contra ari man shkjiet bija vairakas daljas Battle toads ari ivairakas daljas man liekas, bet taa viena bija tik vairak vai mazak sakariga. bija taka ari reals basitis kur vareja mo4it nba leagu ar realiem 4ubriku uzvardiem un statiem diezgan nopietniem Blaa un tad atceros bija tads shkjibo gara darbs , kur bija visadi futboli, basketboli un vieglatletikas kur shie nevis vnk speleja bet taisija visadas unreal vertushkas un mo4ija viens otru ar uber sitieniem. Bet neatceros ja varetu dabut tagad tad noteikti mo4itu. ja kaut vel atcereshos iepostoshu. EDIT: aa Flinstoni arii bija reali surs geims un vel bija skiet ka shitie chipendeilji ar. Edited March 14, 2007 by Mahmeds Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Tu tвs spзles caur emulвtфru spзlз? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now