Jump to content
GIGN Forum

Teleport

arvist
 Share

Recommended Posts

Esmu raxtiijis pie pamaaciibu pieprasiijumiem, bet ir tikai pateikushi, ka buushot.... taa nu laicinjsh ir pagaajis un man tagad ljoti ljoti vajag teleportu... Es gribu paliigt vai kaads nevar uztaisiit *.rmf failu Kura buutu divas istabas vienaa teleports otraa vieta uz kuru aizteleportee.... Paldies visiem.. smile.gif

P.S. Veelams buutu arii nedaudz paskaidrot.. rolleyes.gif

padies tu man ljoti paliidzeeji... huh.gif

P.S. Luudzu paliidzat kaads.. sad.gif vnk uztaisat teleportus un viss.. smile.gif

lieta tāda ka teleporti ir tādas sekundāras lietas. personīgi man nepatīk - uzskatu ka tie der tikai fun kartēm, nu vai arī half-life un tāda story spēlēm un CS'ā teleporti man nepatīk. Tapēc arī tiem ir zemāka prioritāte manā čeklistā. bet ja nebūs nekas svarīgāks tad uztaisīšu.

Pagaidām gan ir šādi tādi crap skolā jāsadara tapēc ar neko neiznāk uztaisīt

Hmm paldies!! to pashu biju uz pasha roku meegjinaajis dariit tikai ar aaatriger , bet tagad zinu, kaapeec mani meta araa no CS biggrin.gif PALDIES! meegjinaashu, ceru, ka sanaakss... smile.gif

EDITED: saprotu tevi vincister.. bet man ir kz mape un man vajag teleport uz longjumps un uz mini map ( ja taadu uztaisiihu.. biggrin.gif )

Edited by arvist

zinaaju,ka tu taa teiksi.. biggrin.gifbiggrin.gif taapeec nemaz nepiemineeju kz lai tevi uzreiz netbaidiitu no shii topika.. biggrin.gif

P.S. man viss sanaaca, tikai tagad pashai mape kkaadas probleemas.. veelaak ielkshu textu no kompileeshanas consules... tikai neliekat block, lai es to vareetu izdariit jo vienkaarshi tagad eju maaciities.. riit kontrish.. sad.gif

Man liekas, ka shitaa ir taa kljuda...

BuildFacelights:

10%...20%...30%...40%...50%...Malformed face (4353) normal @

(-959.00, -1277.00, -1600.00)

(-958.00, -1277.00, -1600.00)

(-958.00, -1277.00, -1584.00)

(-959.00, -1277.00, -1584.00)

Error: Malformed face normal

Description: The texture alignment of a visible face is unusable

Howto Fix: If using Worldcraft, do a check for problems and fix any occurences of 'Texture axis perpindicular to face'

es peec tiem cipariem nemaaku mekleet. sad.gif Kads zin mosh kaas taa par probleemu?

kas tas par Alt+P ??

aa nju to es izdariiju ( bez shortkuta pogaam! ) biggrin.gif kaa lai peec tiem skaitljiem atrod, kas par probleemu?

EDITED: ew ko lai daru, ja tagad kompileejot man shitaads suuds izmetaas... sad.gif ?

MakeScales:

10%...20%...30%...40%...50%...60%...Error: Memory allocation failure

Description: The program failled to allocate a block of memory.

Howto Fix: Likely causes are (in order of likeliness) : the partition holding the swapfile is full; swapfile size is smaller than required; memory fragmentation; heap corruption

Error: Memory allocation failure

Description: The program failled to allocate a block of memory.

Howto Fix: Likely causes are (in order of likeliness) : the partition holding the swapfile is full; swapfile size is smaller than required; memory fragmentation; heap corruption

??? HELP!

Edited by arvist

nav ne jausmas, nekad tā nav bijis blink.gif

tu tagad taisi KZ mapi?

pamēģini izņemt teleportus un paskaties, (varbūt arī nokompailē) vai tad nav errori wink.gif

ja nav, tad ieliec teleportus pa jaunu 4.gif

šoreiz pamēģini BEZ erroriem! wink.gif

lasīt māki?

nu zini es angliski tikkkkk labi ladiit nemaaku, jo skolaa taadus vaardus veel neesmu maaciijies.. sad.gif ja tu saprati vareeji taksh iztulkot.. sad.gif

nu zini es angliski tikkkkk labi ladiit nemaaku, jo skolaa taadus vaardus veel neesmu maaciijies.. sad.gif ja tu saprati vareeji taksh iztulkot.. sad.gif

A kam tad ir vārdnīca? >>>

1. tev cietais ir aizdirsts pilns (visticamāk)

2. swap (virtual memory) ir par mazu (nu varbūt ne par mazu, bet tev vnk dahuja progas palaistas kas "ēd" šo virtual memory.

3. brīvā vieta ir ļoti fragmentēta (nu šis diez vai)

4. hz kas tas ir, bet šis tev nav.

BTW: skolā tādus vārdus varbūt arī nemāca. es nezinu cik labi jums angleni vispār māca.

skolā tādus vārdus varbūt arī nemāca. es nezinu cik labi jums angleni vispār māca.

nu anglju valodu mums maaca ljoti stingra skolotaaja... Pats uzskatu, ka vinja maaca ljoti labi, bet manu smadzeju ram taa teiksim ir par mazu lai to visu arii saprastu.. biggrin.gif Ok pameegjinaashu attiiriit cieto disku.. smile.gif

EDITED: oj cietajaa diskaaa vieta ir, bet atcereejos, ka biju palaidis CS, iesleeedzis serveri, kompileeju mapi, un meegjinaaju krukjiities pa gign forumu.. Tas arii bija pie vainas.. smile.gif paldies vincister.. kompileeshu pa jaunu.. aa un kad pabeigshu mapi ielkshu te lai citi ieveertee.. wink.gif ( textuuras nebuus ieceptas kartee, jo man joprojaam hammeris to nezkaapec nedara.. biggrin.gif vienkaarshi pievienoshu tos wad un viss.. smile.gif )

Edited by arvist

Hmm OK riit pameegjinaashu taa izdariit.. wink.gif

arvist

ir taads zhlt wad fails kursh skaitaas jau kaa include wad

doma vienkaarsha atver zhlt.wad caur wally un pievieno savas tekstuuras

saglabaa un no hammera izdzees visus paareejos wad atstaaj zhlt biggrin.gif

es taa izdariiju man viss iet biggrin.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...