Guest Nexodus Posted March 27, 2004 Report Share Posted March 27, 2004 uzikaali es sestdienaa 13.45 dabuuju banu... par ko? ne nesaprotu peekshni paraada aaded to ban list un viss es nechiitoju un speeleeju godiiigi. pasakiet par ko mans bans... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted March 27, 2004 Report Share Posted March 27, 2004 Tas bija kick... Kick= ban 5 min... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted March 27, 2004 Report Share Posted March 27, 2004 tev bija kick par (ja pareizi atceros) pingu > 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Labs iemesls! Ar 500 kip paspeelet nevar normaali, bet nu jaaa......... BAD.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Vispaar es necvaru ciest tos, kuriem pings 150, vinji raustaas kaa traki, vinjus nevar noshaut, bet vinji speelee ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 GIGN administraacija tev izsaka milziigu 'awwwwwwwww' un mees centisimies laboties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 lirels tu domaaji mani un radleru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 anfisa juus es nedomaaju jums pings ir no 100-150, bet juus nelagojat kaa citi, kas burtiksti teleporteejaas pa karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
F|oo|L Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Kādam jābūt netam lai pings būtu 500? Varbūt tev papildus darbojās vēl kāda programma piem. dc++ vai mIRC? Ja jā, tad tās izslēdz un atkal pings būs normāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Man praktiski vienmeer staav iesleegti 3 mIRC un DC++ , bet taa pat Ping ir 20~50 , tikai citreiz ielago , bet uz iisu mirkli ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Kādam jābūt netam lai pings būtu 500? Varbūt tev papildus darbojās vēl kāda programma piem. dc++ vai mIRC? Ja jā, tad tās izslēdz un atkal pings būs normāls. nu mIRC chista neko netraucee. DC++ <--- tas gan traucee !!! Un veel pings ir liels, ja kompii ir viirus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 Vispaar es necvaru ciest tos, kuriem pings 150, vinji raustaas kaa traki, vinjus nevar noshaut, bet vinji speelee ... nja Lirels , bet ko lai vinji dara, ja vinjiem varbuut nepietiek liidzeklji stabilam netam . . man, kad bija vecais i-net kanaals, CS pa dienu ar gaaja ar pingu 200/300 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nexodus Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 pareizi man DC++ bija iesleegts. No manis kaukaadi 6 vilka taapee arii bija pings 500 un paari thx tagad tieku iekshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now