Chaba Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Man ir notikusi taada lieta ka man ir ieinstaleets adobe flash players bet visur kur eju man raksta kad jaanokacaa nu labi nospiezu linku un malaa ir ierakstiits ka man ir ieinstaleets veiksmiigi kautkaads tu flash players bet tikuntaa draugos zoli nevaru nevaru skaties.lv skatiities un vispaar normaali nevaru dazas lietas dariit kaa ar to lai tiek galaa??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Man ir notikusi taada lieta ka man ir ieinstaleets adobe flash players bet visur kur eju man raksta kad jaanokacaa nu labi nospiezu linku un malaa ir ierakstiits ka man ir ieinstaleets veiksmiigi kautkaads tu flash players bet tikuntaa draugos zoli nevaru nevaru skaties.lv skatiities un vispaar normaali nevaru dazas lietas dariit kaa ar to lai tiek galaa??? Ja tev ir Internet Explorer, tu uzreiz noka4aa FireFox, Netscape, Opera vai kko citu, un uzinstalee Flash Player, vins ieinstaleesies peedeejaas instaleetaas net programmas mapee. Noka4aa FireFox vai Opera 7 kas straadaa Un pameegini no vinjam noka4at flash, noteikti jaaiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 vo vo man ar ta bija bet es noka4aju Mozilla Fire fox un visss gaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaba Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 karo4 man ir IE7 beta 2 un vinjam tikai neiet bet kad iesleedzu operu tad viss OK bet man ir viena prograama kuraa vajag flash playeri tacu uz vinjas nestraadaa ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
edijs14 Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 sakuma kad ieinstale fire fox tad pie dava importet no explorer vai ne.....un ja;nem do not import anythink....un pec tam tas abobe jaieinstale...var gadities kad vel vajag java runtime!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now