koala Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Man vajag sadu pluginu.kad speletajjs nak serverii vinjam novelkas ierocha modelis!!! un kad vinjs spele neperk ieroci un tam ir novilktais skins!!! Zinu ka dazos serveros ir chuky knife!!! bet man gribas zinat vai tas ir ari iespejams ar citiem ierochiem ??? P.s ja kadam ir varat ielikt kada naza pluginu?? tikai ne chuky Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 iespeejams tas ir 100%, es domaaju paskaties to chucky_knife.sma failu, un meegini paarveidot piemeeram lai buutu emka Link to comment Share on other sites More sharing options...
koala Posted March 5, 2007 Author Report Share Posted March 5, 2007 r1lexY said: iespeejams tas ir 100%, es domaaju paskaties to chucky_knife.sma failu, un meegini paarveidot piemeeram lai buutu emka Jaa Nazi es iemacijos nomainit, bet ierociem ir atsewiskts kods!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_N_D_R_E_E Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 koala said: Jaa Nazi es iemacijos nomainit, bet ierociem ir atsewiskts kods!!! http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=374055 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 A_N_D_R_E_E said: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=374055 da ne jau taa es to domaaju, es domaaju, ja ir kaut mazliet smadzenes galvaa, tad to pluginu mieriigi var paarveidot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 r1lexY said: da ne jau taa es to domaaju, es domaaju, ja ir kaut mazliet smadzenes galvaa, tad to pluginu mieriigi var paarveidot... Nu davaj tad pasaki kaaa lai nomainu to naza uz ieroca kodu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 (edited) Ja ta kads serveris uztaisitu es vina noteikti nespeletu. Kas var but pretigaks par to ka tava iemilota skina vieta uzrodas kaut kada govs kaja. Edited March 5, 2007 by RadioActive Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 šāds serveris nebūtu populārs jo kamēr džeki novilks visus tos modeļus un vsp kapēc tādus s**** vajag? daudzi labāk paliek pie klasiskā cs nevis pie kkāda tur cs ar kkādiem hijiem tas jaw vairs naw cs!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 RadioActive said: Ja ta kads serveris uztaisitu es vina noteikti nespeletu. Kas var but pretigaks par to ka tava iemilota skina vieta uzrodas kaut kada govs kaja. Labi izklausas!!! Bet nejau visus ierocus es mainitu!!!! man vajag piem scout!! vai awp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 kāds prikols uzliek kkādu reālu scout un kāds nūbs domā ka tas ir awp! :DDscout rit'igi neieteiktu tew likt Link to comment Share on other sites More sharing options...
getworth Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Nu izmanto google, un vēlreiz google, iemācies to lietderīgi izmantot dēls. Un vsp kāda tev no tā jēga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Kadam idiotam jabut lai neatskirtu scount no awp Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 ashais13 said: Kadam idiotam jabut lai neatskirtu scount no awp taadam kaa tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 pameklee amxmaod.oro pluginu knife mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 r1lexY said: taadam kaa tev Bet es jau atskirtu tu jau te tads mulkits kas newaretu scout no awp atskirt!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 PS. Ashais, zini ko? Ej Dirst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 vnk stulbums tāds ka nopērk scout kurš pēc awp izskatās tas takš ir stulbi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Nezinu kursh tev taja serveri speles pasaki bet varbut cilveki mekles k-ko jaunu es tava vieta liktu tam mieru Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 kalmaars said: vnk stulbums tāds ka nopērk scout kurš pēc awp izskatās tas takš ir stulbi! Kadelj domaa ka scout liksu taa lai izskatas pec awp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 es vnk saku ka visi tie skini izskatās pēc awp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Man ir padomaa viens scout skins kas nu nekaadi neizskatas pec awp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 pameklē maybe weapon mode vai kkā tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Jau megjinaju!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now