123321 Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Plzz pasakat Ko man dariit ja man ir FireWallls ja, ko man dariit lai tureetu serveri ar visu FireWall plzz Help ME!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Nekas nav jādara, parasti ja tev firewāls sedz serveri, tad ieķeksē savu serveri pie Control Panel/Firewall/Exceptions. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Nekas nav jādara, parasti ja tev firewāls sedz serveri, tad ieķeksē savu serveri pie Control Panel/Firewall/Exceptions. Viņš nedomā Windows iebūvēto sūdu, bet gan ārējo firewall. Tiec tajā iekšā un atrodi sadaļu port forwarding. Tālāk norādi portu 27015 un tālāk uz kādu IP addresi šis ports viņam būs jāatver. Raksti savu IP, saglabā, pagaidi kamēr tas restartējas un uz priekšu. Ja kaut kas nesanāk, tad gan būs jātaisa screenshoti un skatīsimies tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
layt Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Plzz pasakat Ko man dariit ja man ir FireWallls ja, ko man dariit lai tureetu serveri ar visu FireWall plzz Help ME!!!! Sita problema man pati tikai ka var ar web to izdarit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 web browserī ieraksti adresi: 192.168.1.1 (defaultā) tur būs viss konfigurējams, bet iesaku paskatīties manuāli kas nāk līdzi (jā tāda papīra grāmatiņa!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
layt Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) un ieķekses ir jau taka es to izdarij a man nejiet ablom Tur vajag firewall of un ieķekset pa vidu. Edited April 23, 2007 by layt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now