rieksts Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Pastaastat kaa darbojas HL guard!!!! vai katram kas grib speeleet serveriii vins kautkur jaakacaa vai kaaa???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) Wallhack Block Rapid/Burst Detection Alias & Cvar Detections Name Violation Detections SkyWalkGuard Edited March 4, 2007 by priedzza Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) varbut vinjam atvalinajumu uz 2 ned iedodiet ? HLG strada tikai server side.. respektivi to klientam nevaig ka4at... tas ir nedaudz nubisks jo tas ker tos kas spiez pogas (end del f1 - f12 etc..) man piem uz end ir swich teams, un uz f12 amxmodmenu iebindoti.. taka ta nav parak gudra izvele... biju atradis kkadu "booster" tb antichits bet nezinu vai tas strada.. drizak ed resursus (LOL) enivei labakas zales ir labi admini, vai ari [GIGN] buster Edited March 4, 2007 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
rieksts Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 Busteri atlauties nevaru jo nav tik populaars serveris!!!!! varbuut ir kaads cits anticiits kas naw jaakacaa!!!!?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 varbut vinjam atvalinajumu uz 2 ned iedodiet ? nu blja moska izlasi visu postu nevis nokope no posta vienu dalu un tad muld kaut ko es tachu tur pateicu beigas ar melniem burtiem! laikam lasit nemaki tapec veelreiz rakstu Wallhack Block Rapid/Burst Detection Alias & Cvar Detections Name Violation Detections SkyWalkGuard Link to comment Share on other sites More sharing options...
rieksts Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 nu blja moska izlasi visu postu nevis nokope no posta vienu dalu un tad muld kaut ko es tachu tur pateicu beigas ar melniem burtiem! laikam lasit nemaki tapec veelreiz rakstu Wallhack Block Rapid/Burst Detection Alias & Cvar Detections Name Violation Detections SkyWalkGuard un ko tas man dod !!! so es jau zinu!!!! man vajag lai kaads izskaidro kaa darbojas HL guard!!! Peeec kaaadas sisteemas tas darbojas ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 kas tev nau skaidrs? tad nem un lasi sheit. pasham rokas necelas Link to comment Share on other sites More sharing options...
rieksts Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 A hlguars liek banus??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 cik no savas pieredzes zinu tad hlguards speej detekteet tikai rapid&burst fire, kaukadu tur multihack (hvz kaukads skripts) bug jump (vai ka vinu utr sauc) nick change.. un visadus citus meeslus, bet reali kert cdhack un paareejos slavenos hakus vinjhs nemaak ... taaka tu vienigi vari ciiniities ar skripteriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 A hlguars liek banus??????? Jaa liek uz STEAMID, bet tas tev neder, ja nu vieniigi tev ir STEAM servers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dew1L Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 HL guardam ir kautkadas komandas??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 HL guardam ir kautkadas komandas??????? JAA noskenet palyerus, paradit karshu bugus u.tt izlasi readme failu nevis njemies uz aklo.... un prasi te Link to comment Share on other sites More sharing options...
rieksts Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 varat ietekt kautko liiidziiigu hlguard!! tikai lai nevienam naw nekas jaaakacaa!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now