d3ad_nOw Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Vincister vai kads lugums parveidot bildes izmerus Kaa jau redzejam dazhi prasija pamacibu par kz mapem, nu labi esmu gatavs to izveidot! Parasta Jumping Karte 1. Jums Vajadzes Time Counter 2. lai nav javelk lieki .wad faili 3. izveidojam player start/un kubiku 4. njemam cliping tool 5. sagriezham vairakas daljas 6. shada stila veidojam talak 7.Vienmer parbaudam vai ir kaadas kludas 8. beigas pievienojam starta pogu/health/beigu pogu 9.pabeidzam ar compile Long Jump/High Jump Karte 1.long jump/high jump kartei nav obligati vajadzigs Time Counter 2. 3.high jump ir tas pats kas ljump tikai tas atrodas virs 69 units no zemes tadejadi mainas gravitacija un ir grutak lekt tapec ja jus taisat h-jump tad lekshanas augstums ir jaliek 70-xxx units! Strafe Jump 1.Kas Tas Tads ir ? Tas ir tas kad jalec apkart klucim , nevis uz priekshu bet apkart diezgan vienkarshi 2. 3.Tas ari butu viss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Hmm pamaaciiba taada nedaudz truuciiga... iisti nesaprotu ko tur tur liec ar to -nowadtextures ... esmu uztaisiijis KZ mapi tikai nekaadiski nevaru iecept taa taimera ciparus un taas paareejaas taimera textuuras.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 bildes izmērus taisi vien pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 jauki ka kaut ko dari, bet bildes var apgriezt(crop) ar IrfanView un ielikt cik vajag atceries arī par kombināciju Alt+PrtScr (tas taisa screenu tikai aktīvajam logam) un kā jau teicu, bildes kurās ir maz krāsas(e.g. dialoga logi no hammer) saglabā kā 24bit PNG jo tad būs labāka kvalitāte nekā JPG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0pE Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 man kz karte ir kurai cauri ar noclip es 7 min braukaaju bet taimera nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Ieliec mapi =] gribeetu redzeet =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdZ Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 teimers patiesiiibaa ir vieniigais ko man veel vajdzeeja ... paldies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now