krisis555 Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 tad kad nomirst ir tas skats kad var redzet visu mapi no augsas!!! ar kuru progu ta mape jazime ir??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 es pavisam drīz uztaisīšu pamācību ja kas tā ir iebūvēta opcija, pašam nav jāzīmē Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Es ceru, ka tu domaaji shito ... 1.Atveram CS 2.Atveram konsuli un ieraxtam sv_cheats 1 3.Uzreizpeectam ieraxtam dev_overview 2 4.Tad ieraxti mapes nosaukumu MAPES-NOSAUKUMS -dev -console (Piemeeram, ja tavu mapi sauc kz_lv_bloki, tad raxti kz_lv_bloki -dev -console) 5.Tagad piespied F5 lai panjemtu screenshotu. Un tad tev buus tavas mapes OVERVIEWS... Ceru, ka paliidzeeju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Es ceru, ka tu domaaji shito ... 1.Atveram CS 2.Atveram konsuli un ieraxtam sv_cheats 1 3.Uzreizpeectam ieraxtam dev_overview 2 4.Tad ieraxti mapes nosaukumu MAPES-NOSAUKUMS -dev -console (Piemeeram, ja tavu mapi sauc kz_lv_bloki, tad raxti kz_lv_bloki -dev -console) 5.Tagad piespied F5 lai panjemtu screenshotu. Un tad tev buus tavas mapes OVERVIEWS... Ceru, ka paliidzeeju. kur saglabas overview? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 nu kaa jau screenshotu vajadzeetu saglabaat cstrike mapiitee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Es ceru, ka tu domaaji shito ... 1.Atveram CS 2.Atveram konsuli un ieraxtam sv_cheats 1 lol, nah sv_cheats 1 ?? kā jau teicu uztaisīšu pamācību, arvist ja nezini pilnībā tad nemaz neraksti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 nee nu lap naakamreiz neraxtiishu es shito panjeemu no fpsbananaa un paartulkoju.. mani varat nevainot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 uztaisiju pamācību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts