Zorg`s Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Nu ir tada lieta - uztaisiju movie ar SO pamacibu un man 1.30min gars movie aiznem 800 mb????? Tas naw biski pa daudz ja es taisiju ar viedomach un sonyvegas? Ja tas nav normali kas man jadara? Plzzz mybe kk nepareizi esmu izdarijis ( nebutu pirmā reize) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Kāda formātā tu taisīji? Lai mazāk aizņemtu itkā jātaisa WMW (Windows Media Wideo) formātā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 3, 2007 Author Report Share Posted March 3, 2007 (edited) JA! paldies, bet es to pats sapratu ka jau 4 reizi izlasiju instruktiju tagad man vins monte kopa sorry par topic jo es esmu EDIT : Vel viens jautajums vai nav kada proga kur var uzrakstit textu un pec tam caur PC vinu atskano un saglaba??? Edited March 3, 2007 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now