Jump to content
GIGN Forum

Wow Izplaukums


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

ja tu doma par Down. Tas attiecas uz Fun serveri, kur so to vajag pielabot. Ka esi pamanijis mirc neviens vel nava kliedzis blizzlike down.

Serveri, lai sataisit pec iespejams tuvak idealam vajag personalu, kas saprot forsi, bet kas mums te ir 1 normals GM (es) 1 tehnikis wow(triplex). Musu pagaidam ir maz.

Link to comment
Share on other sites

Cik dzirdeju wow izraisa atkaribu tapec labak nesaksu  unsure.gif

smiliez.de_2125.gif

Un tu domaa ka cs neizraisa atkariibu ? Izmet savu datoru pa logu, un tev vairs nebuus jaabaidaas par to, ka kljuusi no kaut kaa atkariigs.

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

NĒ NU IR IR 3x LABĀKA GRAFIKA, ZOMG ROFLOL. anime > all YO.

LOL, 3x LABĀKS SOUNDS ?? ZOMG, tu spēlē, jo tur ir foršas skaņiņas ? XD.gif.gif

zomg, YO krutāks gameplay. Farmo naudu savam ūber ekipējumam 24/7 un esi priecīgs par savu dolbano drojīdu vai poh ko, kuram ir smuks anime dibens un neko citu kā nosist kārtējo monstru nevar. + questus pildīt ir vnk pārfans.

LMAO @ 110 = daudz. smiliez.de_2125.gif Tur jau nevienu nekad mūžā nesatiec, ņemot vērā WOW'SA kartes apmērus.

Post Scriptums - anyway, gratz SR par to vien, ka to serveri palaidi. thumbsup.gif

This post has been edited by minOrity on Mar 2 2007, 21:43

LOL tu uzskati ka speeleem jaaizskatas realaam un ari gameplay realam jaabut? tapec ka iedomajies sevi dziive tadu? kkadu LA2 skraidi pa pilseetu un pats tipa neklausies tos apniciigos speelju orginalos muzonus piemeram LA2 visi muzoni kaa baznicaas.... tas tak ir stulbi tur vispar questi ir? 0_o un vispar ko tu saproti no speeleem? NEKO! teikshu priekshaa tev! Tur vispar Monstri pastaav? tur tadus atrast ir gruuti un vispar skanjas kkaadas uljatnaas....

Lol satikt nevienu nevar? tu zini cik speele vispar cilveki wowu (normali cilveki) un tu domaa ka iet runa par privato es runaju par off tapec stfu.gif vienreiz ar savu smirdigo sveeto L2. YO!

P.S EMO esi tu to spriezhu pec tavu speelju gaumes.

Dazi neticeja ka mans wow paliks kaut cik normals. Sorry par spam. Tas tiem kas spele Wow un mekle serverus ka blizzlike vai fun.

IRC #wow.xbpw reg http://bpw.hopto.org/wow

Un leja ir bilde, lai jus ticetu kads izaugums notika pa 3 dienam smile.gif

Veciit labak nesaac naac speele uz offa tev ta4u sen4i tik bagadi kapec gan vinji nevaretu katru meenesi izmest 11ls ~ tava prieka deelj.

Edited by Ki6ka
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...