Jump to content
GIGN Forum

Kur juss visvairaak gribeetu dziivot???

Guest darek
 Share

Recommended Posts

Guest darek

Kur juus visvairaak gribeetu dziivot..??Un kaapeec????

Es visvairaak gribeetu dziivot Kautkur Amerikaa , piem. Beverlihilzaa vai arii Kalifornijaa , tjipo , tur ir visulaiku silts un okeaans ir tur pat balakaam , taa buutu man vieta.

Nu ja buutu veel liela maaja , kur vareetu tuseet visulaiku un meitenes arii buutu pilna maaja , un veel cs nu tad man buutu pilns komplekts..smile.gif......

Jaa , bet sapnjot nekad nav bijis slikti.. rolleyes.gif

Edited by white-line

Jaa vienmeer ir bijusi veelme dziivot Amerika(ASV), bet es neteiktu, ka Latvijaa ir slikti(nu dazhas lietas ir, kas man nepatiik), bet es vareetu dziivot arii Pariizee, MAdridee, BEt vislabaakais buutu Losaa(Los-ANgelos, taa ka es piekriitu white-line. Vieniigi es to visu negribeetu saistiit ar cs.... smile.gif

Njaa...

Neizcelshos ar orgjinalitaati beet - ASV logjiski smile.gif

Hmz...

Kaut kur losaa 4.gif , taa lai kaut kad vareetu apciemot KEDU 4.gif

Blakus okeaanam , saule spiid , lieli vilnji...

Njaa

Sapnjot nav aizliegts...

P.S. Bet tur vajag lielu naudas daudzumu sad.gif

Bet visorgjinaalaakaa ideja pieder Outlawzam , beet tur tu tagadnee nepadziivotu wink.gif

Edited by ***limp***

Es gan gribeetu dziivot maajaa...

Guest darek
Vieniigi es to visu negribeetu saistiit ar cs.... smile.gif

Nu es jau ar nee , bet ja ikpa laikaam vareetu uzspeeleet no Amerikas kaadaaa gign.lv prikols...smile.gif

Burkinafaso galvaspilseetaa Vagadugu, bet taa principaa dereetu Polijas mezhi caur kuriem iet cauri autobusi, fuures. Dziivotu pie shosejas un kopaa ar panu Smaceku un panu Bzhdisheku laupiitu garaam brauceejus.

Japaanaa buutu visreaalaak dziivot.

Kas vinniem tur pa tehnoloogijaam wacko.gif

Manupraat viena no visatiistiitaakajaam valstiim

(tikai kosmosaa nav pabijushi nabadzinni)

+ japaanietes arii ir smukas

Eh skjiibacainie... tongue.gif (neesu rasists)

Bet tur ir daudz zemestriices !!! shock1.gif

taa kaa esmu rasists , es negribetu dzivot ASV , Nigeerijaa , Japaanaa utt. Esmu savaa zinja ari neliels patriots un gribetu dzivot BRIIVAA LATVIJAA BEZ KRIEVIEM(sapnjot nau liegts...) , lai gan visi krievi jau nau debiili , bet tas taa....

Guest darek

Es daljeeji piekriitu Kaah , es arii esmu patriots , es arii gribu lai ma*kas krievus no Latvijas izshauj smile.gif , bet pret melniem cilveekiem man nu nekas nav(galiigi nnekaa) es pat daudzus no vinjiem cienu , bet tas taa ...

Bet par tiem Latvieshu Krieviem tur es tev piekriitu smile.gif....

awwwwwwww es gribeetu lai man ir maajas kautkur laukos kur juura blakus un arii taads forshs mezhs ar priedeem kur pastaigaat ar meiteni wink.gif

otra maaja pilseetaa

un veel paaris maajas aarzemees lai jebkuraaa laikaa vareetu aizbraukt uz taadu zemi kur ir vasara un silts tad kad te-Latvijaa ir auksts...

bet nu dziivot gribu taadaa valstiit kur var runaat Latviski. cool2.gif

siibiirijas mezhi.......-40 graadu aukstums.......mati salst pie koka gultas.....uz poda seesties negribas jo bail piesalt.....izejot no budas sniegs liidz pautiem(kas nezheeliigi salst)....protams nekaada modernaa shita - tv,radio, ledusskapis(ha ha ha) un vispar elektribas tachu nav. Nu ko vairak var veleties?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...