La Gr!m Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 http://brutal.eamped.com/topic9.html Skatamies pamacibu te un macamies lekat Ja kadas prob msg La Gr!m Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 sviests. tādas pamācības jau ir entās + daudz labākas par tavējo. p.s. cik longjumpus esi uztaisījis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANtye Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 (edited) Kaut kā nesmui paņemt dažus teikumus no mans pamācības, manus linkus. Varēji vismaz pārtaisit tekstu un aplodot manas demkas savā FTP nevis izmantot musējo. Itka jau nekas traks nav, bet vismaz varēji pierakstiit no kurienes ņēmi infu, tomēr tas ir darbs raxtīt pamācības un taisīt demkas lol pat bildes ir manas :E, varēji uzreiz visu manu pamācibu likt iekšā Oo p.s Pietam sadaļa, kurā jaliek savs radošais šits :]] Edited February 26, 2007 by ANtye Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted February 26, 2007 Author Report Share Posted February 26, 2007 sviests. tādas pamācības jau ir entās + daudz labākas par tavējo. p.s. cik longjumpus esi uztaisījis? Da vairak ir neka tev Mr.PRO Kaut kā nesmui paņemt dažus teikumus no mans pamācības, manus linkus. Varēji vismaz pārtaisit tekstu un aplodot manas demkas savā FTP nevis izmantot musējo. Itka jau nekas traks nav, bet vismaz varēji pierakstiit no kurienes ņēmi infu, tomēr tas ir darbs raxtīt pamācības un taisīt demkas dry.gif lol pat bildes ir manas :E, varēji uzreiz visu manu pamācibu likt iekšā Oo p.s Pietam sadaļa, kurā jaliek savs radošais šits :]] Piedod Antye pavs posts tika EDITOT un domats bij prieks musejiem memberiem ! Un kamer lasis tavu macibu nojugsies tadel es uztaisiju iisak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANtye Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 akey, just pieklājības pēc internetā ja kaut ko paņem, tad pieliek sourcu no kurienes tika ņemta infa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 domats bij prieks musejiem memberiem ! Un kamer lasis tavu macibu nojugsies tadel es uztaisiju iisak nafig tad tu to reklamē šeit? p.s. tava lapa un pamācība pilnas ar gramatikas kļūdām Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted February 26, 2007 Author Report Share Posted February 26, 2007 Es jau neesu nekads skolotajs lai rakstitu pareizi es kaut cenros piedod nakosh reizit ta nedarisim atradas gramaturgi CLOSE TopicK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 GRAMATURGS FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 haha gramaturgi nav jau jābūt skolotājam lai nerakstītu kaut cenros Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Da vairak ir neka tev Mr.PRO Ēē, labi ka tu zini ka es esmu PRO, bet tāpat kā tev ir sūdīgi ir ar latviešu valodas zināšanām, tikpat sūdīgi ir ar matemātiku, jo ja rēķina cik reizes kaut kas ir izdarīts, tad 0 nav vairāk par neko. ble gramaturgs . That makes a perfect member title Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Es jau neesu nekads skolotajs lai rakstitu pareizi es kaut cenros piedod nakosh reizit ta nedarisim atradas gramaturgi CLOSE TopicK komatus māca 5. klasē likt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts