Jump to content
GIGN Forum

Veletos dabut vote

EdaZ
 Share

Recommended Posts

nju taa ...

1. ir vajadzigas ...

2.apdomaju, bet vai nozelosu ... tad jau rezes ...

3.pa naktim ne vienmer ir admini un tad aiziet kautkads sviests ... [piem. tizlas kartes [piem. oilrig]] un cilveki aiziet uz citiem servakiem ...

4.Par to ne man spriest ...

5.Vis ok wink.gif

6. Nee, neesmu ...

7. ceret nav aizliegts ... wink.gif

p.s pa naktim ir maz kas spele [admini vel jo mazak] un tad ir ta ka ir ... izmantosu tiesibas [ja protams iedos] tad kad nebus neviena cita admina ... nu taa ...

ja nee nee neko darit sad.gif

EdaZ_

p.s sore par kludam bet es vienkarsi esmu aizmidzis ... pff...

Edited by EdaZzz

Ieteikums : maacies latvieshu valodu un uzraxti kauko jeedziigu nevis kaukaa taa un shitaa !!!

Teddy protejinus sacis est esi?

Skatos bailes esi pazaudejis! cool2.gif Turies vecais, ko rajona neradies?

Viedoklis

1. Nav no labakajiem pieteikumiem........

Kapec lielaka dala, kas sheit raxta topicu, izvelas vienu iemeslu gandriz? Panaktim nesot adminu!

Ieskaitot protams ari mani, bet tas taa.........

Nav izdomas?

Nav normals iemesls?

wink.gif

Uztveres racionaalaakaas probleemas ir saistiitas ar praata norobezoshanos no skarbaas dziives realitaates, kas rezulteejas uz daljeeju nepiecieshamo faktu ignoreeshanas, kas savukaart ir reizee likumsakariigi bet ne paaraak logjiski. No shaa visa izriet lielaakoties tikai tas, ka ideju ir nepiecieshams pasniegt peec iespeejas kodoliigaak...

Sheit buus viens lielisks piemeers

NEEE?

es neko bet man tikai aizskaara tas teikums par to ka oilrig sux

nu tad noleemu arii spiest pogu new topic un izraxtiit savu sashutumu shajaa sakaraa !

nu karo4 tad taaa---OILRIG IR KRUTA KARTE ! blje tu pidar lamak u.t.t. es kaadreiz arii necietu oilrig bet tagad taa ir mana miiljaakaa karte -- tu iemaacies speeleet--netreneejies pret botiem to karti ! pameklee reaaalas poziicijas un arii tev iepatiksies taa karte....

paldies par uzmaniiibu...

Es arii veeleetos izshuut savu sashutumu oilrig sakaraa.

Oilrig ir vienkaarshi lieliska karte. Sabalanseeta liidz peedeejai niansei taa sniedz abaam komandaam vienaadu iespeeju vinneet. Ne reizi neesmu redzeejis ka kaada komanda paarspeetu otru vairaak kaa par kaadaam 3-4 uzvaraam. Paardomaata taktika ljauj izbaudiit sho karti pilniibaa, padarot to neiespeejamu cilveekiem kam patiik vienkaarshi braazties uz priekshu un likt visus hedos. Nekad nebuutu redzeejis ka kaads rashs izdotos blink.gif

Kopumaa esmu paarsteigts kaapeec oilrigs nav oficiaalaa cpl karte (droshvien taapeec ka VIP-a 200 brunjas ir paaraak liels bonuss kaunteriem)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...