Jump to content
GIGN Forum

Ka Uzlikt Sevi Par Adminu!

Recommended Posts

Ludzu pasakiet ka es varu uzlikt sevi par adminu nu man ir tas plugins rakstot /admin raadas vai ir vai nav online! pasakiet ka es varu sevi iecelt par adminu sava cs 1.6 serveii ... ka uzlikt banu uz kaadam noteiktaam min uz kadu 1 h ... Luudzu pasakiet ( ja es konsule ierakstu (amx_kick tralala vinsh vinju ta izkikos) ??

sevi par adminu war uzlikt adons/amxmodx/configs users.ini failaaaa!!!!

Kaaa tas daraaams????

Ja gribi admina tiesiibas uz ip tad:

"Tava ip adrese" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"

ja uz nika tad:

"Tavs niks" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

P.s tas viss rakstaams users.ini faila pasaa apaksaaaa!!!!!

krish679 said:
Ludzu pasakiet ka es varu uzlikt sevi par adminu nu man ir tas plugins rakstot /admin raadas vai ir vai nav online! pasakiet ka es varu sevi iecelt par adminu sava cs 1.6 serveii ... ka uzlikt banu uz kaadam noteiktaam min uz kadu 1 h ... Luudzu pasakiet ( ja es konsule ierakstu (amx_kick tralala vinsh vinju ta izkikos) ??

Cilvēkam ļoti liela izpratne - kas ir amxx ... psc šitādi taisa serverus ...

passwordu var nelikt, ja access liek uz IP, bet ja liek uz nick , ērtāk ir norādīt nevis a, bet ab kā account flagus, jo tad netikai niks niker444 būs ar admin pravām, bet varēs leitot arī piemēram niker444 <mp3

76.gif ir vairaakas iespeejas ja gribi sev CLAN + Server. ja gribi lai clan memberi buutu admini tad dari shaadi- izveido klanu un ieej tur kur pirmstam pateica uzliec nevis IP vai nick bet Clan Tag... ja gribi uzlikt draugu ( bez paroles tad liec ) - tur kur pirmstam teica IP ja negribi pass bet ar nick tad - "nick" tur kur pass atstaaj tukshu tur kur acc flags liec visu liidz burtam L piemeeram "abcdefghijkl" visu nepateicu nu bet ja tev ir smadzenes tad saprati smiliez.de_2428.gif esi admins un dziivo laimiigs smiliez.de_2125.gif buutu laiks pateiktu kartiigi 1d71.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...