Symbiote Posted March 17, 2004 Report Share Posted March 17, 2004 Taatad zinjoshu visiem tiem kam patiik daudz runaat un teelot baigos gekus. Paskaties vai zem tava avatara nav paraksts kas ir apvainojoshs, izsmejoshs un kads tik vel ne. Tas pats atiecas arii uz grupas 'Dabas Briinumi' locekljiem. Taatad ja juus redzat zem sava avataru kadu admina uzliktu parakstu vai to ka esi ievietots dabas briinumu grupaa tad tas noziimee ka speekaa ir viena vai vairaakas no sekojoshajaam lietaam: 1) Tu mums nepatiic 2) Tu par daudz runaa 3) Tu par daudz runa stulbiibas 4) Tu neruna daudz bet runa stulbi 5) Tu esi daunis 6) TEV IR PEDEJAIS LAIKS SAAKT MIIZT PAR TO KA TIKSI NOBANOTS NO FORUMA! 7) Tu esi nakamais bana kandidaats kaadu citu iemeslu deelj. 8) You should get a life. 9) Tu esi nelabojams idiots 10) Tu esi Cilveeks Tatad visuma velos pateikt to ka vairuma gadijumu speka ir par pirmajiem 7 punktiem. Ja tu ieklaujies kada no shiem kriteerijiem tad saproti ka pietiks dirst vai ari tu dabuusi banu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted March 17, 2004 Report Share Posted March 17, 2004 Taatad es esmu kandidaats uz banu.... mjaa tas nav uz labu bet es apsolu es mainiissos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted March 17, 2004 Report Share Posted March 17, 2004 vai tik shitais nav kaut kas taaads Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted March 17, 2004 Report Share Posted March 17, 2004 bet ko tad es noziedzies ? es nedirshos.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 17, 2004 Report Share Posted March 17, 2004 chuvax skat ceturto punktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadman Posted March 19, 2004 Report Share Posted March 19, 2004 hmmm..... interesanti, bet esmu labojies Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted March 19, 2004 Report Share Posted March 19, 2004 (edited) kas par skatu - visi dabasbriinumi vienviet pat visnekjiiitraakajos sapnjos es nebuutu to iztelojies Edited March 19, 2004 by uyinaators Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted March 19, 2004 Report Share Posted March 19, 2004 Interesanti vai es joprojaam esmu bana kandidaatu sarakstaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
F|oo|L Posted March 19, 2004 Report Share Posted March 19, 2004 Man bija signature pa lielu, kāds admins man tā vietā bija ielicis textu man signature ir ahuuna liels... es viņu nomainīju uz mazāku, ceru ka tagad viss ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now