grrey` Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Karcoi esmu jau 100x uzstaisījis web un viss iet, bet tagad Visu izdaru kā vajag ieinstelēju appserver salieku www mapīte visus failus ko vajag eju weba http://localhost/setup/php un rakstu Database Hostname: localhost Database Username: root Database Password: neko nerakstu Database Name: test Table Prefix: fusion_ tad next un tad niku savu tad pw tad e-pastu tad next un parādas Setup is complete, PHP-Fusion is now ready for use. Click here to go to your PHP-Fusion powered site. Note: you should delete setup.php from your server and chmod your config.php back to 644 for security purposes. Thank you for trying PHP-Fusion. Uzklikšķinu clikc here un atkal viss itkā no jauna sākas neieiet mana weba iekša, bet parasti iegāja un deļ šita čakara arī psyhostatus3 newar uzlikt P.S webs iet tikai caur manu ip , bet deļ tā ka pa taisno neiet Click here tape arī kautkas gļuko un neiet pshostati3 Lūdzu pacietību lasot un palīdz plzz (ļoti vajag ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Pirmkārt tu izdzēsi failus kurus tev prasīja? Note: you should delete setup.php from your server and chmod your config.php back to 644 for security purposes. Otrkārt instalējot appserv host norādi localhost nevis sava datora ip Treškārt ar root tu tālu netiksi tāpēc dodies uz phpmyadmin un izveido jaunu useru izdzēšot veco ārā Ceturtkārt jauno useru norādi arī phpmyadmin folderītī failā config.inc.php Un instalē caur jauno useri... root ir tikai stadijā, lai tu tiktu klāt savam phpmyadmin un izveidotu jaunu useru uzreiz peec appserv uzinstalēšanas, nevis darbotots ar vinu! Ja tev galugalā nesanāk nekas tad varbūt tu esi ieberzies ar kādu gļukainu appserv jo mēdz taču visādi gadīties Es personīgi ieteiktu Appserv 2.4.7, ja tu gribi likt PsychoStats v3.0.x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka12 Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 LiL_Netii said: Pirmkārt tu izdzēsi failus kurus tev prasīja? Note: you should delete setup.php from your server and chmod your config.php back to 644 for security purposes. Otrkārt instalējot appserv host norādi localhost nevis sava datora ip Treškārt ar root tu tālu netiksi tāpēc dodies uz phpmyadmin un izveido jaunu useru izdzēšot veco ārā Ceturtkārt jauno useru norādi arī phpmyadmin folderītī failā config.inc.php Un instalē caur jauno useri... root ir tikai stadijā, lai tu tiktu klāt savam phpmyadmin un izveidotu jaunu useru uzreiz peec appserv uzinstalēšanas, nevis darbotots ar vinu! Ja tev galugalā nesanāk nekas tad varbūt tu esi ieberzies ar kādu gļukainu appserv jo mēdz taču visādi gadīties Es personīgi ieteiktu Appserv 2.4.7, ja tu gribi likt PsychoStats v3.0.x a Kā var uzlikt jaunu juseri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now