LAVRx Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 Lab ka tev daleca ka tas noteikti bija JOKS nu tas gan labi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Set. teikshu tev vienu gudri dirst nav malku cirts, ta ka puisiit ja tev nepatiik, kad kaads ar mums tusejaas klusee, peec dabas esmu miermiliigs, bet tu vnk saac krist uz nerviem. Tev vienmeer vajag visur ieliist, paradiit kaads tu kruts gignietis, mees te visi boti. Blin es ar chiteri ietuseeju, blin ko man tagad dariit atkal nedelju nedi... Blin esmu nodeveejs, blin ieshu kaarties... a nee labaak ej tu. Uztaisi kaadu pasaakumu pats, vai ierodies vismaz, tikmeer manaas aciis buusu prasts bots, kam patiik kruto metaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 Set. teikshu tev vienu gudri dirst nav malku cirts, ta ka puisiit ja tev nepatiik, kad kaads ar mums tusejaas klusee, peec dabas esmu miermiliigs, bet tu vnk saac krist uz nerviem. Tev vienmeer vajag visur ieliist, paradiit kaads tu kruts gignietis, mees te visi boti. Blin es ar chiteri ietuseeju, blin ko man tagad dariit atkal nedelju nedi... Blin esmu nodeveejs, blin ieshu kaarties... a nee labaak ej tu. Uztaisi kaadu pasaakumu pats, vai ierodies vismaz, tikmeer manaas aciis buusu prasts bots, kam patiik kruto metaat Viedi vaardi Benaar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Ali piedod kad es neesmu tik izglītots kā Tu. Gan drīz apgūšu Latviešu valodu labāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Ali piedod kad es neesmu tik izglītots kā Tu. Gan drīz apgūšu Latviešu valodu labāk. Labaak saac tuuliit tavaa teikumaa ir jaaraksta "ka" nevis "kad" un no matter, kuru no tiem vaardiem tu tomeer ieliec, komatu jaaliek ir pirms vinja. Stulbi ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Labaak saac tuuliit tavaa teikumaa ir jaaraksta "ka" nevis "kad" un no matter, kuru no tiem vaardiem tu tomeer ieliec, komatu jaaliek ir pirms vinja. Stulbi ne? Nevis pirms viņa, bet pirms tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Ali piedod kad es neesmu tik izglītots kā Tu. Gan drīz apgūšu Latviešu valodu labāk. 4uwi - nezinat ir kauns! Un vel - nezinat NAV kauns, bet ir kauns negribet zinat vai kaut ka ta! Allworth - a kas ir tas tas? Tārps Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Allworth - a kas ir tas tas? Tārps 'Tas' ir norādāmais vietniekvārds, kas attiecināms uz priekšmetiem, šajā gadījumā uz pakārtojuma saikli 'ka'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Nevis pirms viņa, bet pirms tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Runaat vismaz pareizi maaku Esmu tiirs Latvietis. Vieniigi ta gramatika pieklibo Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 latvietis nav ar Lielo burtu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 psc, 4uwis vairs neko teikt nevar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Stulbi ne? ''ordinary, pats neesi labaaks pieturziimju likshana.'' Ja atminja mani nevilj, tad tavs texts buutu jaraxta sadi : Stulbi, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 denja alkaš stāstīja man te kā pielējās atkal Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 un visu banju pieveema !! mazais alkanizatoors Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now