vknok Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Sveiki es ieladeju respawn pluginu bet man vins nestrada vissi parejie plugini strada bet shitas ne ... kas pa lietu palidziet ja varat uzrakstiet ka un kur noka4at varbuut es nepareizo pluginu noka4aju un ka vinu darbinat kad sple cs... Bushu loti pateicigs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Sveiki es ieladeju respawn pluginu bet man vins nestrada vissi parejie plugini strada bet shitas ne ... kas pa lietu palidziet ja varat uzrakstiet ka un kur noka4at varbuut es nepareizo pluginu noka4aju un ka vinu darbinat kad sple cs... Bushu loti pateicigs! http://www.fpsbanana.com/mirrors/startdl/1...=236662&ext=zip <--- tur buus viss Deadmatchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vknok Posted February 15, 2007 Author Report Share Posted February 15, 2007 Bet man kipa vajdzeja vnk repawn pluginu nevis csdm es pie War3FT gribeju respawn pluginu ? nav atsevishki plugins tas ja ir uzrakstat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vknok Posted February 15, 2007 Author Report Share Posted February 15, 2007 Nu es zinu ka juus zinat nu neslinkojat ludzu plugins ir tads bet es nevaru atrast kipa raksta respawn me un vins respawn uztaissa plzz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vknok Posted February 15, 2007 Author Report Share Posted February 15, 2007 Paldies es atradu google.lv Es esmu LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts