Ganupuika Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 nu OK,uztaisu daļu no mapes as_snow.bet,kompilējot ir pilna lapa erroru.lejā būs map.fails.un ja kas,nesakiet,ka maza!man viņai tikai sākums uzčinīts,bet rādas kkādi errori!(arī nospiedu alt+p) p.s.laikam tok esu totāls map-meikingā... as_snow.map Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 p.s.laikam tok esu totāls map-meikingā... jā! (paskaties to failu kārtīgi un sapratīsi kapēc es tā saku) pag, še skrīns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullis Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 kaa vinsh vsp aarpus mapes uzvilka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 13, 2007 Author Report Share Posted February 13, 2007 (edited) jā! (paskaties to failu kārtīgi un sapratīsi kapēc es tā saku) pag, še skrīns man gan tā nav bet pats atvēru-tok ir...besīgi būs taisīt jaunu p.s.kāpēc map hammerā nerāda tekstūru bildi?rāda melnu laukumu un viss kaa vinsh vsp aarpus mapes uzvilka? tāpēc,ka bugi pie carve Edited February 13, 2007 by Ganupuika Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIONz Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) tu laikaam izmantoji detaljas no dekopailotas kartes vai arii tasiji karti decompailotas kartes vietaa tad rodas shaadi bugi vismaz man taa ir gadijies. vai arii esi nepareizi sagriezis kaady objektu un vinju hammeris nespej nokompailot tadelj shis obkjets izshkjiist Edited February 14, 2007 by LIONz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 14, 2007 Author Report Share Posted February 14, 2007 tu laikaam izmantoji detaljas no dekopailotas kartes vai arii tasiji karti decompailotas kartes vietaa tad rodas shaadi bugi vismaz man taa ir gadijies. vai arii esi nepareizi sagriezis kaady objektu un vinju hammeris nespej nokompailot tadelj shis obkjets izshkjiist neesu dekompailojis,bet ļoti daudziem objektiem bija izmantots clipping tool Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIONz Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 izdzēs visus izjukušos objektus un redzēsi kuros bija kļūda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 14, 2007 Author Report Share Posted February 14, 2007 (edited) izdzēs visus izjukušos objektus un redzēsi kuros bija kļūda okzzz sapratu kuri izjukuši-daži maziņi priekšmeti,teiksim truba p.s.thnx LIONz,varat klapēt ciet,lai neviens neispamo tagd aizgāja,izlaboju LEAK,nokompilēju aizgāja.... Edited February 14, 2007 by Ganupuika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts