raprock Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Njaa, cepums par centību Es arī vienu dienu monitora centrā pielīmēju nelielu gabalu košļenes un gāju uz csdm. Nu tā smuki sanāca pabombīt, bet čota neaizrauj. Movie normal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 Njaa, cepums par centību Es arī vienu dienu monitora centrā pielīmēju nelielu gabalu košļenes un gāju uz csdm. Nu tā smuki sanāca pabombīt, bet čota neaizrauj. Movie normal Man nekas ekrāna vidū nebija pielīmēts. Jo nejau es tajos cw tikai ar kautkādu sūdu uz ekrāna vidus pielīmētu spēlēju. Kad pirku ak-47, m4ai u.t.t. tad man tas sūds traucēja un es viņu nelīmētu turp atpaķaļ, ja vēl neskaita, ka ekrāns paliek pļeķains u.t.t. vobšem tas ir skillzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Man nekas ekrāna vidū nebija pielīmēts. Jo nejau es tajos cw tikai ar kautkādu sūdu uz ekrāna vidus pielīmētu spēlēju. Kad pirku ak-47, m4ai u.t.t. tad man tas sūds traucēja un es viņu nelīmētu turp atpaķaļ, ja vēl neskaita, ka ekrāns paliek pļeķains u.t.t. vobšem tas ir skillzz Kaads veel tev skilzz? Tur ir jaabuut beerniibaa gariigi sistam lai liimeetu k-kaadu suudu uz ekraana! Un tas tikuntaa neko nedod! Jo awp lodes nelido taisni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 es drauga botziigajaa serveri botgunu ar papiriti uz ekrana ardijos specos recigi izskatas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted March 5, 2007 Author Report Share Posted March 5, 2007 Un tas tikuntaa neko nedod! Jo awp lodes nelido taisni! Psc kaut es to būtu zinājis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Kaads veel tev skilzz? Tur ir jaabuut beerniibaa gariigi sistam lai liimeetu k-kaadu suudu uz ekraana! Un tas tikuntaa neko nedod! Jo awp lodes nelido taisni! lido gan ja nospiezh labo -> kreiso peles taustinu acumirkli Link to comment Share on other sites More sharing options...
JANsis Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 ar awp un scoutu nozoomaa jaashauj vnk. panjem pievelc ar awp jebkuru punktu, tad, neatlaizhot peles labo pogu, meerkjee uz purnu, kuru tev vajag noshaut nozoomaa. tie, kas saprata, tiem noderees. anyway, nouzuumaa var jebkuru nonshaut no jebkaada attaaluma, ja ir vismaz kaut cik koordinaacijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Cooli fragi, pietam bez tēmekļa 10/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now