reigans3 Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Kaads var iedot linku kur var nokachat softu prieksh-Samsung SMOP5000WX Optical PS/2 @ RM29!GOOGLEE NEVARU ATRAST! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 a kāpēc es varu? (otrais links, ko google izmeta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reigans3 Posted February 10, 2007 Author Report Share Posted February 10, 2007 a kāpēc es varu? (otrais links, ko google izmeta) ir tada lieta ka es kjiiniski nejeedzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 (edited) tu laikam esi īpaši stulbs. tajā saraxtā ir tava pele. meklē! neviens tev uz sudraba paplātes nekko nepasniegs. P.S. neticēsi, bet es arī nemāku ķīnīzeru valodu Edited February 10, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 tur jau kiniesu val nav jaizmanto tik skaties peles modeli un spied P.S. nevaig pirkt kjiinieshu peles Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Srry par offtopic, bet prieksh kam ir uzreiz janoliek otrs, dzeks nevareja atrast,(nu nav tas centigakais) nu tu atradi, nu baigais dzeks, tad nah veel dirsties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 (edited) Srry par offtopic, bet prieksh kam ir uzreiz janoliek otrs, dzeks nevareja atrast,(nu nav tas centigakais) nu tu atradi, nu baigais dzeks, tad nah veel dirsties? 1) viņš teica, ka googlē nevarēja atrast. es nezkāpēc uzreiz atradu. 2) viņš neatrada lapā draiveri. būtu k-cik papētījis to lapu, atrastu bez baigām problēmām 3) es nekko īpaši nemaz nedirsos. par to paplāti - tā ir dzīves patiesība, kuru katrs agrāk vai vēlāk saprot (pārsvarā vēlāk) labi, nemšu vērā tavu ieteikumu un turpmāk būšu laipnāks p.s. tu smirdi EDIT: Macho, atļāvos izņemt tavu tekstu, jo es taču tagad būšu laipns :angel: Labi, ielikšu atpakaļ, jo rēku bišk parāva Edited February 10, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 to p.s. es pieliku manuprāt tā daudz smieklīgāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ir tada lieta ka es kjiiniski nejeedzu! tad mācies! pēdējais laiks iemācīties pasaules populārāko valodu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 pēdējais laiks iemācīties pasaules populārāko valodu! nu neteiksim populārāko, bet runātāju skaita ziņā laikam būs lielākā ā un tu ar savu mega samsung peli, nah tev kaut kādus softus viņai? tev kaut kāds 95windows kas nepazīst to peli vai kas? Nu saproti tā pele ir tik prasta ka normāla OS uzreiz atpazīst cik viņai pogas rullīši un citi sūdi bez jebkāda "softa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Nafig tev visp softu? Man jau kurā pele iet bez nekādu softu kačāšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now