Jump to content
GIGN Forum

cilveeks

macho
 Share

Vai cilveekam njemt nost banu?  

67 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mani sauc edijs un es naaku no mezhciema un man liekas ,ka vajadzeetu paarbaudiit vai vinshs ir labojies wink.gif

Guest darek

Es nobalsosju , lai njem nost banu......mans choms....smile.gif

Jo vinjsh iisteniibaa norm. geks labi dazhreiz mute pa lielu , bet vinjsh soliijaas laboties , un es domaaju , ka vajadzeetu vismaz apkatiit vai vinjsh ir labojies...

Nu taaa es domaaju.

Edited by white-line

stulbam putnam, stulba dziesma - ban 4ever un ja buutu iespeeja, es labraat griibeetu vinjam dirsaa iestuukjet vinja pasha klaviatuuru, savas zheel

Mums gan - Ja nokaitina u4eni ir 4 iespeejas

1.Vai nu prosta izdziis laukaa (atpakalj tajaa stundaa netikt) (Kick & ban till this map Ends)

2.Aizvediis pie Direktora (kick + pasuudzeeshanaas galvenajam adminam)

3.Nelaidiis Iekshaa Bez vecaakiem (Password request )

4.Atteiksies no tevis maaciishanas vispaar (Perm. Ban)

aa un + man bijis gadiijums (lai gan man peec tam piedeva (unban) ) -

- Jaakaarto visi eksaameni pie direktora , un stundaas iekshaa nelaizh (Perm. ban uz Pub serv , bet nav liegta pieeja CW serverim)

Nav nekaadas tur 5.min izdziishanas sad.gif

Veicas jums tauta sad.gif

Guest darek

vajag apstiities kaads ir vinsh, man skolaa ar ir taada palielaaka mute, citreiz sanjemu banu uz 10 min.(Izdziishana no klases tongue.gif )

Sorry , ja tu nezini tad nerunaa.... mad.gif ....skolaa vinjsh norm. geks tachu tu vinju nepaziisti , taapeec nevajag muti par daudz virinaat...

Un viena lieta ko es nesaprotu , ko jus te spamojat , te ir balsoshana vai vinjam njemt , nost banu v ai arii to atstaat , nevis apspries kads vinjsh skolaa.... smiliez.de_2469.gif ......tapeec labaak beidziet spamot , un ejiet speeleet cs.....

P.S.

Un netikai skolaa vinjsh ir norm. geks.....tikai pret taadu lamu kaa tu vinjsh runaa taa , tie , kas ir normaali dzheki ar tie vinjsh normaali runaa , kautvai hainy , speedy , deadly , gordon itd.Taaka padomaa pats vai ir tolks liist kur nevajag...... blink.gif ...

P.S.S.

Labi dazhrei vinjsh nevietaa ir nesavaldiigs(kaa kursh to sauc) , bet taadi ir daudzi , un vinjsh ir labojies...

Shos visu shitus(postus) , kas nav pa teemu vajag izdzeest...

Edited by white-line

Guest darek

Sorry , paarpratu par to skolu....

BTW shis topicks ir par cilveeku , nevis kaa tev tur skolaa , taka vajag vaidot jaunu topicku nevis rakstiit taadaa topickaa kur iet runa par kauko citu....

O.K.???

P.S.

Shie vaardi

vajag apskatiit kaads vinjsh ir
man lika noprast , ka tu par vinju runaa..

Par shito sorry..

Edited by white-line

nuja taajau saka ka visi ir normaali dzeki un taa taalaak ..............

Bet kad tiek pie interneta kur neviens vinnu neredz un nevar nodariit paari nabadzinnam un izsmiet tur ta uzreiz paraadaas duusha ka var visiem dirst virsuu.

(Tas nebija konkreeti pakaadu)

Labi ticu ka vinnsh norm. dzeks, tikai mazliet ar putniem. 18.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...