krisis555 Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 problemas!!! es gribeetu lai manai mapei buutu taads suuda vaaks vienaa vietaa kuru var atveert piespiezot pogu otraa mapes galaa!!! un vel es gribeetu durvis taa kaa de_rats ledusskapii tikai kas atveras pieejot!!! aaa un kaa uztaisiit caurumus griidaa bez vinas paartaisiisanas pa daljaam??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
colins12 Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 caurumus griida var uztaisiit kad uztaisi bloku kadu nu cik lielu tev vajg to caurumu ieleic kur tev vinu vajag tad ieziime un pie tools uzspied carve un tad delete un buus caurums Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisis555 Posted February 1, 2007 Author Report Share Posted February 1, 2007 tagad pa caurumiem ir skaidrs! bet kaa ar paareejaam probleemaam??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 uztaisi vaaku kaa durvis tad pie name pieraksti vaaks, uztaisi pogu pogai pie target uzliec vaaks njem Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisis555 Posted February 2, 2007 Author Report Share Posted February 2, 2007 ok!!! tagad paliek tikai viena probleema-kaa tikt galaa ar durviim!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 izmanto mekleetaaju!!! ir te raxtiits, kaa taisiit durvis!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisis555 Posted February 2, 2007 Author Report Share Posted February 2, 2007 es gribeeju durvis kaa de_rats ledusskapii(ka celaas uz augsu)!!! tikai nevis spiezot pogu bet vnk pieejot!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 paskaties func_door un šādām norādi lai veras uz augšu (nevis func_door_rotating jo tās ir tās kas griežas) kaut kad saveidošu pamācību par visa veida durvīm, bet tagad nav laika Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 vincister nevajag puuleeties es te pat foruma mekleeju, kad man vajadzeeja un tur viens bija apraxtiijis par durviim, kas celjas uz augshu un par cita vaida durviim... vajag tikai mekleet ( tas tajam, kursh topicu izveidoja) ieraxti mekleetaajaa "durvis" un liec lai meklee shitajaa sadaljaa neesi slinjkjis!! man par to, ka es kjipa nemekleeju ( bet mekleeju) liek vaarnas, bet vinjsh pat nemeegjina mekleet... :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now