Osso Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Kads var man uzlikt amxban un psihostats tiesam stipri vajag Skyp niks klibais1 ja kas tad zinojat kad sataisisat un ja kas pa attiecigu cenu uzliksat visu un dabusat admina tiesibas uz servera un majaslapas ja kas raxtat man tas ir loti svarigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Nu lab atradīšu caur Skype! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guesss Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 ja jau tu tik ispaliidziigs =]] tad varbuut man ar vari paliidzeet?? =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXt Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 ja jau tu tik ispaliidziigs =]] tad varbuut man ar vari paliidzeet?? =]] Pasaki tikai par ko? Varbūt palīdzēšu ja zināšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 lasīt nemāki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXt Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 lasīt nemāki? Tas tu kam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Kads var man uzlikt amxban un psihostats tiesam stipri vajag Skyp niks klibais1 ja kas tad zinojat kad sataisisat un ja kas pa attiecigu cenu uzliksat visu un dabusat admina tiesibas uz servera un majaslapas ja kas raxtat man tas ir loti svarigi man liekas, kad tepat ir pamācības, bet admina tiesības uz maza serverīša ir nekas, tad labāk vienoties par 1alus kasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeDu6a Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 man liekas, kad tepat ir pamācības, bet admina tiesības uz maza serverīša ir nekas, tad labāk vienoties par 1alus kasti. arī gign.lv ir bijis mazs serverītis, nekas nepiedzimst liels. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasmus92 Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 pasties topikus un visu redzesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 arī gign.lv ir bijis mazs serverītis, nekas nepiedzimst liels. Labi teikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 es tev jo viņs ir rakstījis palīdziet uztaisīt amx bans un psycho stats man skype taads un taads bet tu pasaki ka atradiisi skype un lai vins paprasa ko vinjam vajag itkaa tu neredzeetu ka vinjam vajag amxb un psycho! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodguy Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 nu ko darit slinki cilveki paliek negudraki un ari paliks negudraki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now