tms Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Ludzu paldiziet dosu 20ls manam serverim ar majaslapu vienschjoms kipa vinu noblokeja kautkad ukodu vajagoot kipa nejiet kaieliku kautkadu infusionu kads var palidzet kipa subheader un maincore vins kautko caur phpmyadm noblokeja kads var paldizet 20ls samaksasu vinskautkadu kautkru paroli ievadija Jasanakstad 30ls garanteti Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 iisti nesapratu neko no tava topika, centies uzrakstiit skaidri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 pareizrakstiiba sit augstu vilni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Skaidrāk uzraksti, tad palīdzēšu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Tu jau 1 topika solīji 5 LS , kur ir? "Solīts maka nekrīt." Link to comment Share on other sites More sharing options...
tms Posted January 28, 2007 Author Report Share Posted January 28, 2007 Tui jau veel mapii nesi sataisijish un es partaisiju jaunu web taagd tikai pisos pie vienas vietaskad eju psihostats vins atver localhost/stats a man vajag tms.oo.lv/stats un karoch es vienigais redzu un neviens ciits kad mape bush gatava tad 5ls un tad pazino kadmapii sataissiijish bushi.. Kur var dabuut psihostat kipa izskatu jo man ir balts negribu baltu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 bļeģ es nahuj prātā sajukšu ja es vēlvienu šitā mērkaķsejainā analfabēta postu izlasīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
White^ Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 no viņa raksītā var saprast kadu 30% čalītim ar pareizrakstību ir nelielas problēmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 nelielas problēmas Tikai nelielas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 vardus jaw saprast var, bet to ka vins tos vardus salicis teikumos... AK DIEVS Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0pE Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 laikam shitaa meegjinaaju paartulkot lai macho nenokaartos Ludzu paliidziet dosu 20ls. manam serverim ar majaslapu: viens choms kipa vinu noblokeja kaut kadu kodu vajagot (kipa nejiet). kad ieliku kaut kadu infusionu. kads var palidzet kipa subheader un maincore vins kautko caur phpmyadm noblokeja kads var paldizet 20ls samaksasu vins kaut kadu un kaut kur paroli ievadija Jasanakstad 30ls garanteti Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 laikam shitaa meegjinaaju paartulkot lai macho nenokaartos Ludzu paliidziet dosu 20ls. manam serverim ar majaslapu: viens choms kipa vinu noblokeja kaut kadu kodu vajagot (kipa nejiet). kad ieliku kaut kadu infusionu. kads var palidzet kipa subheader un maincore vins kautko caur phpmyadm noblokeja kads var paldizet 20ls samaksasu vins kaut kadu un kaut kur paroli ievadija Jasanakstad 30ls garanteti ķipa, ja nesanāks tad tikai 20ls ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HopeWaplet Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 taa iznaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LĪze. Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Tui jau veel mapii nesi sataisijish un es partaisiju jaunu web taagd tikai pisos pie vienas vietaskad eju psihostats vins atver localhost/stats a man vajag tms.oo.lv/stats un karoch es vienigais redzu un neviens ciits kad mape bush gatava tad 5ls un tad pazino kadmapii sataissiijish bushi.. Kur var dabuut psihostat kipa izskatu jo man ir balts negribu baltu kas tu lohs esi?>? raxtiit nemaaki??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 bļa, zb šitie "ātr-rakstītāji", kuri drukā steigā un aizmirst ka ir taustiņš SPACE un taustiņš ENTER. Tāpat nezin kas ir pieturzīmes, jo skola jau ir tikai, lai tur aizietu "gurķi laist" un izkauties. Tad kad viņi atceras par SPACE, tad nospiež to nevietā un rodās visādi jauni vārdu savienojumi kuri pašam autoram pēc pārlasīšanas nav saprotami. Nu karoče ar šo es gribēju teikt, ka būtu veselīgi šādus indivīdus aizsūtīt bezmaksas atvaļinājumā - prom no foruma, lai izmanto šo laiku lietderīgi: apmeklē skolu un iemācās rakstīt! Un viņu "saprotamos" topikus vienkārši slēgt vai pat dzēst bez brīdinājuma. P.S. un nesola par visu iespējamo naudu, kuru tāpat nemaksā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Vish neizklausas pec latviesha kursh nemak raxtit,bet gana pec k-kada Lietuviesha,kursh vismaz censhas raxtiit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 (edited) Mazinjsh ieteikums serverim - GIGN ! Uzliekat forumaa tikai ar IELUUGUMIEM!!!! un lai guesti nevar spamot, savaadaak neiespeejami ir kaut ko taadu lasiit... Edited January 28, 2007 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 nu dzheks domaa aatraak nekaa raksta - tas arii viss! p.s. tms, neraksti vairs, ja nevari skaidri izteikties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts