worm Posted March 4, 2004 Report Share Posted March 4, 2004 skataamies te: http://www.gign.lv/fetch.php/1/171/no_mobilaa-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 5, 2004 Report Share Posted March 5, 2004 ziedojiet man naudu lai es ar taadu fochiku varu nopirkt un regulaari juus ieprieceet ar jaunaakiem sava gjiimja shkjobiijumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted March 5, 2004 Report Share Posted March 5, 2004 banaans rulis peec paaris treninjiem, varbuut izdosies uzreiz visu ievadiit mutee btw kaads mobiilaas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 5, 2004 Report Share Posted March 5, 2004 kaukaada tur sakaina nokija ar kuru var focheet un filmeet un kuras reklaama ir uz dzirnavu un briiviibas ielas stuura. pee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted March 5, 2004 Report Share Posted March 5, 2004 (edited) http://www.sanne.lv/sakaru/alcatel/alcatel_535.php iesaku shito mobiilo reals un par sapraatigu cenu !!!! Ar taadam funkcijaam Nokia vareetu maksaat 2x daargaak, tikai shitam modelim nav fotjiks, bet ir pieejmas ar !!! Saliidzinaajumaa ar nokiam(kuras esmu redzeejis) un samsung (piemeeram x100) kuram ir tik pat daudz kraasas, alcatel bildes izskataas daudz realaak. viens no lielaakajiem + ir tas, ka ir infrasarkanais ports caur kuru var salaadet daudz bildiites (nav jamaksaa 35 sant. pa logo ), melodijas ar un visaadu pareejo drazu - (miinuss) melodijas kas ielaadeetas no kompja ir sameera klusas, bet orginaalaas ir skaljas.aa un nav latv.val P.S aa un melodijas var ierakstiit caur mikrafonu ar vardiem un tad vinjas ir ljoooti skaljas Edited March 5, 2004 by Champions! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted March 5, 2004 Report Share Posted March 5, 2004 Championam fāterītis laikam strādā Alcatel. Šiem tur tagad grūti laiki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted March 5, 2004 Report Share Posted March 5, 2004 (edited) Ar taadam funkcijaam Nokia vareetu maksaat 2x daargaak, tikai shitam modelim nav fotjiks, bet ir pieejmas ar !!! Saliidzinaajumaa ar nokiam(kuras esmu redzeejis) un samsung (piemeeram x100) kuram ir tik pat daudz kraasas, alcatel bildes izskataas daudz realaak. 4096-color screen .....labi izskataas, aizmirsti, interesanti uz kaadam nokiam tu skatiijies 5100 vai 3330 ? viens no lielaakajiem + ir tas, ka ir infrasarkanais ports caur kuru var salaadet daudz bildiites starpcitu infrasarkainais ports smird, bluetooth rullee, nopeerc bluetooth savam kompiitim pa 12ls, un rulee, kachaa, masee utt, hmmm tad Womam ir Nokia 6600, mans shaabriizha spanju telefons, softs vienkaarshi imponee Edited March 5, 2004 by uyinaators Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 5, 2004 Report Share Posted March 5, 2004 (edited) Man jau visvairaak patiik samsung c100 man taads pashlaik ir....... Vinjam ir 65 000 kraasu izshkjirt speeja , melodijas var pasuutiit , godiigi es pat nezinu cik man pashlai ir 62 melodijas ...aciimredzot var daudz.... Es shitadas melodijas pasuutu pa velti.....varu iedod paaris GPRS lapas http://wap.vodi.ru un veelviena http://www.mobilefun.lv abaas shajaas GPRS , WAP lapaas ir melodijas , boldes , speeles itd. un viss pa velti....un taas melodijas ir diezgan krutas , man personiigi patiik.. Tipa viens jaut. par bildeem , visi pasuuta tur pa velti , nu es ieeju , bet nevar nokaachaat , nah. taa juus neviens neziniet??? P.S. Bet taas lapuises kuras es iedevu vajag iet pa taisno no telefona...un tas maksaa tikaI 1 san. nu ,tipo , connect.... Edited March 5, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted March 5, 2004 Report Share Posted March 5, 2004 Championam fāterītis laikam strādā Alcatel. Šiem tur tagad grūti laiki... Gordon tu kljudies !!! Nestraada vinsh gan, bet ja straadatu vai tev nav po ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted March 5, 2004 Report Share Posted March 5, 2004 Man ir po poljube Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 5, 2004 Author Report Share Posted March 5, 2004 es gan savaa mobilajaa ladeju mp3/wav/etc crap iekshaa, vakar ieliku 128mb atminjas karti un ieladeji Tony Hawk pro skeiteri... grafika tiesham erotiska, nebiju domajis ka mobilais var kaut ko taaaaaadu pavilkt ... mp3 gan nav diezko superiigaa kvalitatee, ja njem veraa ka handsfree nestradaa stereo rezhimaa un atgadina aptuveni 64kbit skanju... enivei, softs shim daiktam ir vienkarshi nereali daudz, labu laiku kachaaju caur netu, kaukas pie 400mb sanaaca... varat ieveerteet piemeram sho adresi: www.aivanet.com labakais ir tas, ka shitadam mobilajam ir pasham sava operetajsistema, kas reaali startejas, shutdownojas un arii krashojas ... paaris reizes ir kaut kas lidziigs zilajiem logiem izmeties, bet tas deelj atminjas truukuma bija... speelites meedz nokaarties un noriit visu atminju... rezultaataa varu pateikt paaris lietas: ja tev reaali imponee viss shits ko vien var no datora paarnest uz plaukstas izmeera mobilo, tad shis variants ir tieshi tev... savukart, ja tev nevajag navarotus ar speleem, mp3 un kaukadam tur programmaam kas "padara dziivi vienkarshaaku" (lasa - no 7 nedeljas dienaam vairak kaa puse aiziet lai tu softu uzstaditu, parbaudiitu, izbaudiitu, izdzeestu, mekletu citu), tad varu toch ieteikt nokiju 6100, jo tas ir pats kompaktakais mobilais ko esmu lietojis no nokijaam... ok, neapstriidu ka siimenji vai samsungi ir mazaaki, man vienkarshi skjiet ka tie mobiilie ir shitaini... (ja kadam tas nepatiik, tad man PO). Ak jaa, un ja kaads iedomajas, ka vot tagad buus man 6600 un davai tagad par profesionalu fotografetaju kljuushu, tad nu piedo, bet tas ir STUULBI, jo kvalitaates zinjaa nokija pat ne tuvu nestaav videejas klases fotoaparatam. Konstateju to uz savas aadas un pashreiz grasos pirkt digitalo fotoaparatu no Nikon Coolpix seerijas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 6, 2004 Report Share Posted March 6, 2004 Worm kas tev ir pa telefonu...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 6, 2004 Author Report Share Posted March 6, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted March 7, 2004 Report Share Posted March 7, 2004 Coolpix owns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now