pecis5 Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 uztaisiju kantainu karti pec jusu pamacibas. vis ir salikts. kompileta ari ir. tad es eju css ieksaa spiezu create.... izveelos savui karti saaku un console raada: CModelLoader::Map_IsValid: 'peteris' is not a valid BSP file map load failed: peteris not found or invalid kas taa vareetu but pas probleemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaba Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 VHE Un tieši ši pamācība ir man liekas ka priekš CS 1.6 nevis CS:S Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 tu uztaisiji half-life 1 *.bsp map, bet CSS atbalsta tikai half-life 2 *.bsp. Tā kā HL2 dzinis ir advancētāks un izmanto citus principus, tev nav nekādu cerību ieraudzīt savu map caur CSS. P.S. Ja neesi pamanijis tad GIGN ar CSS diez ko nenodarbojas vispār Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 uztaisiju kantainu karti pec jusu pamacibas. vis ir salikts. kompileta ari ir. tad es eju css ieksaa spiezu create.... izveelos savui karti saaku un console raada: CModelLoader::Map_IsValid: 'peteris' is not a valid BSP file map load failed: peteris not found or invalid kas taa vareetu but pas probleemu? paskaties te!!!!1111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 forshi probe ar kuru taisiit mapes prieksh CSS.. man likaas ka ar to pashu VHE war taisiit tikai opt japamaina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 forshi probe ar kuru taisiit mapes prieksh CSS.. man likaas ka ar to pashu VHE war taisiit tikai opt japamaina.. tas jau arī ir tas pats hammer, tikai jaunāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecis5 Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 labi paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 kaadreiz buus jaapemeegjina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIONz Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 nu Source hammeri sir krietni savaadaks neka hl1 hammeris un ari failu sistemas tur ir citas nav vairs wad faili kaa ari bsp formats ir savaadaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 nu šķiet ka viss pateikts - ja gribi CSS maps, tad skaties CSS map pamācības Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts