Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Kas man jadara, lai nemestos shitads error? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Manupraat Tu nemaz neesi lasijis kas tajaa erroraa ir raxtiits! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Manupraat Tu nemaz neesi lasijis kas tajaa erroraa ir raxtiits! manuprāt, ja tu tik labi zini, kas ir rakstīts tad varbūt arī pasaki viņam neviss te gudri runā p.s droši vien kāds izcelsies un pa šo man iedos warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 ieej plugins.ini failā un pašās beigās ieraxti debug un vajadzētu iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 pieliekot debug ari nejiet, kaut gan vinam jau ir jaabut debug mode cik zinu lai shis errors nebuutu vajag dabuut jaunako war3FT kas ir salabots un kam nau shis bugs http://wc3mods.net/forums/viewtopic.php?t=2422 bet sho erroru var ari atrisinat izmantojot updeitotus cvars http://cvs.tcwonline.org/viewcvs.cgi/wc3mods/war3ft/ tur ir meegini nu ja nau tad vienkaarshi paarej uz jaunaaku war3ft Link to comment Share on other sites More sharing options...
rieksts Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 tew kautkas naw kaartiibaa ar to pluginu!!!es ieteiktu vinu mekleet jaunu katkur citur!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 visu izdariju tagad vairs neradas tas error, bet tagad ir jauns errors. Kas tagad man jadara? Un kapec man nestrada runplanting? es ieksh servera konsoles ierakstiju amx_plugins un tur pie run planting radas running, bet kad izmeigjinu serveri skriet liekot bumbu nestradaa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 (edited) manuprāt, ja tu tik labi zini, kas ir rakstīts tad varbūt arī pasaki viņam neviss te gudri runā p.s droši vien kāds izcelsies un pa šo man iedos warn Tur tak skaidri un gaishi ir raxtiits pashaa apakshaa kas jaadara! Es biju domaajis varbuut peec manis teiktaa vinam pieleks! laikam jau ne***a... Edited January 26, 2007 by jancis38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now