Ganupuika Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 nu labi...ieliku to ORIGIN,neliku viņam nekādus entity,bet man rādas šāds shits(ir pielikts durvīm fuck_door_rotating):Error: No visibile brushes Description: All brushes are CLIP or ORIGIN (at least one must be normal/visible) Howto Fix: self explanitory kā to saprast? un vēl pie carve tāds traks bugs-ielieku cilindru sienā,uztaisu carve,bet tam kam es taisu carve,kļūst NENORMĀLI garas sienas,pat iziet ārā no map.kā ar to tikt galā??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 nu labi...ieliku to ORIGIN,neliku viņam nekādus entity,bet man rādas šāds shits(ir pielikts durvīm fuck_door_rotating):Error: No visibile brushes Description: All brushes are CLIP or ORIGIN (at least one must be normal/visible) Howto Fix: self explanitory kā to saprast? self explanitory - tev jau ir pateikts kas par vainu un kā to novērst - pieliekot redzmo textūru! nezinu ko tu tur veido, bet ja visu dara pareizi tad sanāk. Durvis taisa no 2 brush, viens ar ORIGIN textūru un otrs - pašas durvis ar norm textūru un abus kopā iezīmē un taisi par func_door_rotating (nevis fuck_door_rotating ) EDIT: ā un par carve, hz - pats gandrīz nekad to nelietoju un tapēc nezinu, un bugi man ar carve nav bijuši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 nu labi...ieliku to ORIGIN,neliku viņam nekādus entity,bet man rādas šāds shits(ir pielikts durvīm fuck_door_rotating):Error: No visibile brushes Description: All brushes are CLIP or ORIGIN (at least one must be normal/visible) Howto Fix: self explanitory kā to saprast? un vēl pie carve tāds traks bugs-ielieku cilindru sienā,uztaisu carve,bet tam kam es taisu carve,kļūst NENORMĀLI garas sienas,pat iziet ārā no map.kā ar to tikt galā??? Tev Vajag Uzlikt Durvim Un Origin Ctrl+T Un Jauzspiezh Yes Tad Jabut.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now