Raicha Posted March 2, 2004 Report Share Posted March 2, 2004 Huh, manas domas: Piekriitu, ja Smoke var nopirkt, tad to var arii mest, ja kaadam dators nevelk, taa ir vinja personiigaa probleema. Bet, ja 30 sec tiek pirktas un mestas granaatas, vienalga, flash, smoke vai HE (ar treneetiem pirkstiem 30sec to var izdarit reizes 15 vai vairaak), tad, mans uzskats, kick bez iipasha briidinaajuma, tapat kaa par pirmaa rounda /iedo kaadam 800 ... man domaat: Duumenes awp mapee NAV jaalieto. Man fps ir pietikoshi daudz, lai nebuutu jasuudzaas. Duumenes traucee awp mapee trenneet aim. Ja duumenes samestas visur, personiigi es parasti nolienu un nogaidu kameer beidzas. Un mani kaitina ka pirmaas 30-50 sek ir vienkarshi jaagaida. Bet nu ja jau patiik, lai meetaa. Man domaat, ja admins pasaka ka BEZ SMOKE un esoshajaa briidii citi admini atbalsta to, tad viennoziimiigi par ADMINU pienjemtaa leemuma paarkaapumu ir jaasoda (slay, kick). To es attiecinaatu uz visaam karteem. Liidziiigi ka piemeram man NAV pienjemams ka de_eagle5 kartee seezh un kempo pa stuuriem. Saakumaa tiek doti vairaakkaarteeji briidinaajumi un ja veeljoprojaam atrodas mudaki kas tos neieveero - SLAY, XK bez zheelastiibas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graafs Posted March 2, 2004 Author Report Share Posted March 2, 2004 DUH: stop it - NEDIRS TAGAD - Es pirmajaa roundaa izmantoju, un veel uzjautaaju LanCe - no response - so kad nomiru, redzu, ka saka lai nemetot neviens duumus, buus bans - ok saprotu - un neturpinaaju -- nopirku tik flash un hd-gran un turpinaaju, momentaali sekoja bans - man pohuj kas mani izmeta - par duumiem nemet! - ja jau nepatiik kaukas tad nespeelee to mapi - tad kad bija next round tika pateikt lai nemet duumu un es nemetu! Un es to skaidri zinu, un ja gribi ieskaidrot man to ka es metu arii naakamajaa roundaa tad tu esi pilniigs loljiks... frames per second te nespeelee lomu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted March 2, 2004 Report Share Posted March 2, 2004 principā man ir PO, bet situacija, kad AWP mapas vidū samet ap 50 dūmenes sķiet mazliet dīvaina. Ja katras players varētu nopirkt tikkai 1, tad domaju butu OK. Ja gribi- pērc un lieto savu dūmeni, kam nepatīk var pagaidīt kamēr dūmi beigsies kā Raicha teica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 Nu, ble, nechakareejiet smadzenes. Nekur www.gign.lv nemaniiju ka buutu rakstiiti noteikumi, ka AWP kartees nevar, DE kartees var vai kas tamliidziigs, pat ja buutu... Ja kaads "admins" nolemj (!!!) un citi "admini" atbalsta (!!!) - lai kaads admins tu nebuutu, kaa tu vari izdomaat jaunus kartes noteikumus, ka redz, shajaa kartee nedriikst Smoke izmantot... Viszemaakaas kvalitaates sviests. P.S. Varbuut man nolemt un citiem atbalstiit, ka de_aztec T neizmanto AWP un nemet HE, Smoke vai Flash uz tilta, jo ES tur seedeeshu ar AWP?!? P.P.S. Man shkjiet ka laiks topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raicha Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 Nu, ble, nechakareejiet smadzenes. Nekur www.gign.lv nemaniiju ka buutu rakstiiti noteikumi, ka AWP kartees nevar, DE kartees var vai kas tamliidziigs, pat ja buutu... Ja kaads "admins" nolemj (!!!) un citi "admini" atbalsta (!!!) - lai kaads admins tu nebuutu, kaa tu vari izdomaat jaunus kartes noteikumus, ka redz, shajaa kartee nedriikst Smoke izmantot... Viszemaakaas kvalitaates sviests. P.S. Varbuut man nolemt un citiem atbalstiit, ka de_aztec T neizmanto AWP un nemet HE, Smoke vai Flash uz tilta, jo ES tur seedeeshu ar AWP?!? P.P.S. Man shkjiet ka laiks topic 1. Neesmu mekleejis un nezinu vai GIGN speeleeshanas noteikumi vispaar ir. 2. Ja arii ir, tad nezinu kas tur ir rakstiits. 3. Man domaat ka tur nav arii rakstiits ka T de_** kartees nevar kempot, CT cs_** kartees attieciigi. Domaaju ka nav rakstiits ka nedriiks buut free fragam utt, visaadas citaadas visiem saprotamas glupiibas. Te NAV JAAVADAAS PEEC NOTEIKUMIEM. To kontrolee ADMINI un VINJIEM lemt. Nespeeleesim idiotos. Ir visiem saprotamas "eetikas" normas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 Situācija divdomīga. Bet adminiem lemt gan pārāk daudz nevar ļaut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F|oo|L Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 principā man ir PO, bet situacija, kad AWP mapas vidū samet ap 50 dūmenes sķiet mazliet dīvaina. Ja katras players varētu nopirkt tikkai 1, tad domaju butu OK. Ja gribi- pērc un lieto savu dūmeni, kam nepatīk var pagaidīt kamēr dūmi beigsies kā Raicha teica... Tā ir laba ideja ,ka katrs var nopirkt tikai 1 smoke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 man liekas, ka ir problemas risinajums vakar worm pateica ka "fun" kartes jaspele tikaj pec dienas beigam dienas beigas - pec worma vardiem tas ir 00.00 vot saja laika visi berni sen gul gultas spele tikaj saveje mes sapratisim viens otru, kad var met smoke un kad nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 <worm> uztaisiju automatisko map-switching prieksh fun mapeem... tagad vairs dienas laikaa nevarees speleet to shitu <Raicha> kad ir dienas laikx ? <Raicha> <worm> pie tam uz fun mapeem automatiski mp_friendlyfire 0 buus <worm> un de_box buus auto-restrict HE un flash <Raicha> worm - kad ir dienas laix? <worm> 7-23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 Es uzskatu ja smoke , falsh , un HE var nopirk dotajaa mapeee tad to arii var izmantot..... ...nu labi pienjemsim , ka awp_map nu shitaada tipa kartees nevarees mest bet tad citaas mapees jau riktiigi var mest un tas buutu stulbi ja piem. de_dust , de_dust2 , de_aztec nevar izmantot smoke , man vairaaks x ir draudeets ja metiis smoke itd. buus bans......nu mineetajas mapees... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 tas buutu stulbi ja piem. de_dust , de_dust2 , de_aztec nevar izmantot smoke , man vairaaks x ir draudeets ja metiis smoke itd. buus bans......nu mineetajas mapees... Tam nu gan galiigi negribas ticeet.. Kursh tev ir teicis, ka tu nedriixteetu kaadaa no tevis mineetajaam de_* karteem lietot flashu !? Tas ir kautkas nedzirdeets.. Man taada sajuuta, ka tu esi ieraapies Alises briinumzemes valstiibaa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 (edited) Bleg losi ja nezini tad nerunaa,,,,,tev kads kautko vispaar prasiija..... P.S. Lame , zb maz aaksts brauc ar muti tur kur nevajag............ Edited March 3, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 (edited) Kaads tu rupeklis.. Tavu viedokli jau nu tochna neviens nejautaaja un tam kuram dereetu pakluseet esi tu pats.. Un pie tiem "losis" un "Lame" mees vel atgrieziisimies.. Un besides tu esi paaraak liela nieciiba , lai tevis deelj es te beztolkaa shitu postotu kaa to dari tu Edited March 3, 2004 by Bijach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 3, 2004 Report Share Posted March 3, 2004 (edited) EE lame es tev prasiiju , lai tu te spamo...............!!! .........!!! par to nieciibu...... heh nesmiidini mani , kursh no mums ir nieciiba....hhhmm...gruuts jautaajums....neee tomeer tu esi taa nieciiba....... Ja tev taa nav gadiijies tad tas nenoziime , ka ar citiem taa nevareetu gadiities.....nedomaa , ka visa shii trakaa..pasaule grizhas ap tevi..... Taapeec paturi savu beernu mutiiti labaak ciet...... Edited March 3, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts