colins12 Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 (edited) man tads gluks ka lai dabu nost sledzu kompi ieksha taads jau ir moz maasa ko sa4akareejusi bez_nosaukuma.bmp Edited January 21, 2007 by colins12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
colins12 Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 taisu veel vienu postu jo viena posta nemaaku ielikt divas bildes.. kad atver vairakus logus paliek shaads bez_nosaukuma2.bmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 varbūt tas skins tev ir gļukains? Link to comment Share on other sites More sharing options...
colins12 Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 nee tas skins jau man kadus 3meneshus Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 uzspied labo taustiņu uz taskbar, atrodi "Lock the Taskabr", noņem tam ķeksi un paskaties vai vertikālās līnijas ir pareizās vietās - pirms quicklaunch un pirms visiem taskiem pamēģini uzlikt defaulto skinu un paskatīties kāda tad situācija Link to comment Share on other sites More sharing options...
colins12 Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 (edited) man latvieshu valoda!! edit:uzliku prosto zilo logiu tapat nav Edited January 21, 2007 by colins12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 man latvieshu valoda!! neko teikt - priecājies tālāk ar to latvisko windowsu, es nez kā tur kaut ko ir iztulkojuši un man ir dziļi vienalga, jo windows latviski sucks resp. es nezinu kā to ko teicu sauc latviski Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 man latvieshu valoda!! edit:uzliku prosto zilo logiu tapat nav Ar labo peles pogu uzklikšķini uz uzdevumjoslas un noņem ķeksīti no "aizlēgt uzdevumjoslu", pēc tam pārbaudi vai vertikālās līnijas pie ātrās palaišanas joslas un sistēmas paziņojumu apgabala atrodas pareizās vietās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colins12 Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 (edited) man tur nekas par aizslegshanu nav edit:cakareju un sanaaca Edited January 21, 2007 by colins12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now