shine Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Vai kaads zin kaadu webu kur pagaidaam ir sacensiibas -> kuram labaaka mape es zinu TWHL bet tur jau beidzaas. =[ luuudzu pasakiet ja ziniet GOOGLE NEVARU ATRAST. Nez mo6 sheit var uzriikot Competition??? piem vnk kaadam visi suuta mapes uz E-Mailu un vinjsh noveertee kuram labaaka??? nu man vnk gribas sacensties nevis vnk taisiiit mapes... Bet taisiit piemeram Funny mapping, HL 1 Mapping, cs_ mapping, de_ mapping, best aim_ map u.t.t. Ja kaads zin saitu tad luuudzu pasakiet =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Latvijā man liekas par maz cilvēku, lai būtu jēga taisīt tādu turnīru. btw, ja jau tev tik daudz laika, tad tu vari uztaisīt sakarīgu, sabalansētu de_ mapi un ja viņa būs ok, tad varēs uzlikt uz gigna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 netgames forumā bija kaut kādas sacensības, bet laikam paputēja, dēļ tā paša ka Latvijā par maz mapperu un nebija pietiekama interese. Macho, gignam tikai de_ kartes der? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 (edited) mo6 taisiishu... domaaju kaut kaadu de_dirt ar "cs_dust.wad" bet man nenaak praata kaadu taisiit vajag jau labu gameplay... es vnk nevaru izdomaat kur buus ejas, kur buus A un kur B un mo6 kautkur veel C vnk sakot es nevaru izdomaat mapi =[ es paziistu tikai 1 mapperu un vinjam mapes taadas.... mo6 kaads tomeer var uztaisiit speciaalu webu LV mapperiem kur regulaari notiek turniiri... latvijaa ir ta4u vismaz 100 mapperi. Nu laba saite ir http://www.twhl.co.za/ <- tur notiek Competitions balvas laikam bija free web hosts. (www.....com) Edited January 21, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now