ANALGINS Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ja esu stulbs ka zabaks, 2as dienas gugleju un neatradu forsos html manualus, tagad skola saka macit to tuftu un gribetos atjaunot tajau sliktas zinasanas, kadreiz kad man bija labs draugs tas iedeva ~50+ labus manualus kur siki smalki izstastits tas kas man shobrid nepieciesams, bet tad naca virusi tarpi un galu gala formatC: - opera kuras bookmarka visi linki bija ieksa atradas uz c diska :cry: ja kads var iedot tiesam labu html manuali ludzu padalieties jau ieprieks paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted January 20, 2007 Author Report Share Posted January 20, 2007 liels liels paldies par so lielo atsauciibu... kaut jus visi nomirtu pirms manis!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakii^ Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 sheit var atrast, tikai jaameklee, vinsh krievu valodaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Šis ir labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Šis ir labs. Ja tas pat ir pats labakais, vari ari meklet php.net un prasit pec palidzibas Seit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted January 20, 2007 Author Report Share Posted January 20, 2007 vai es prasiju php ? - to macisos velak, jo ir sarezgitaks, bet thx enivei.. un keksi no boot iedeva w3skolas adresi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now