Jump to content
GIGN Forum

Sprideklis

Miedzinjsh[War3-Pro-Player]
 Share

Recommended Posts

kad veel maximaa straadaaju, tad arii tika zinjots par bumbu. visus darbiniekus iztrenca aaraa, sabrauca 2 ugunsdzeeseeju mashiinas un 4 policijas vieglaas un 1 aatraas paliidziibas automashiina. taa arii nesanaaca neko nospert, paarsvaraa visas 3 h, kuras nokaasa taa bumbas padariishana, es pavadiiju ar koleegji maajaas, jo man no maximas liidz maajaam ~12 min gaajiens. taa arii neiebraucu vai man par to dienu samaksaaja vai nee.

ediite: vispaar diskusijas nosaukums ir smiekliigs.

Edited by kaamis

pagaajushajaa gadaa mums NDG zvaniija nez cik reizes, vismaz kaadas 5, un kaa starp skoleeniem kliida baumas ka tas ir kkada siika no 8 klases laikam draugs, kursh zvana no anglijas nu reaaliu chakareeja dienas laukaa bija forshi biggrin.gif ,ees tik eezham domaajam vareetu buut shodien bumba un jaa peec 10 min zvans un visi tiek evakueeti, 1. reiz man bija pat taa kad eju uz skolu nu plkst kkur 8 un skatos pie skolas staav mentu mashaainas un viss puulis iet araa.. ! smile.gif

man bija pagashgad viens gadijums ka skolas teritorija stavvieta atrada miinu no 2 pasaules kara laikiem ar kuraam tankus spridzinaja (vismaz ta teica ucene oj tb skolotaja) un sauca sapierus no ikskiles smile.gif un vismaz nenotika daudz stundas +anglu valodas K.D. smile.gif

P.S. ka SKOLOTAJAS paarmiiza bikses un teica iedomajaties BEERNi mes tur 30 gadus braucam paari ar masiiinaam 76.gif

Edited by m3rsy

Man ar līdzīgs atgadījums bija Zālīšos. Laikam tā bija 5. klase. Čalīts, kuru pēc tam arī noķēra, pazvanija par skolā "ievietoto" bumbu. Visus evakuvēja, bet, protams, Otlāne, mūsu audzinātāja, darbu turpināja, līdz augšā uznāca 3 menti ar suņiem. Tad viņa tomēr piekāpās un visa klase vilkās lejā!

Bet tam čalītim plāni klājās pēc tam.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...