kaamis Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 (edited) kad veel maximaa straadaaju, tad arii tika zinjots par bumbu. visus darbiniekus iztrenca aaraa, sabrauca 2 ugunsdzeeseeju mashiinas un 4 policijas vieglaas un 1 aatraas paliidziibas automashiina. taa arii nesanaaca neko nospert, paarsvaraa visas 3 h, kuras nokaasa taa bumbas padariishana, es pavadiiju ar koleegji maajaas, jo man no maximas liidz maajaam ~12 min gaajiens. taa arii neiebraucu vai man par to dienu samaksaaja vai nee. ediite: vispaar diskusijas nosaukums ir smiekliigs. Edited January 18, 2007 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reecall Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 pagaajushajaa gadaa mums NDG zvaniija nez cik reizes, vismaz kaadas 5, un kaa starp skoleeniem kliida baumas ka tas ir kkada siika no 8 klases laikam draugs, kursh zvana no anglijas nu reaaliu chakareeja dienas laukaa bija forshi ,ees tik eezham domaajam vareetu buut shodien bumba un jaa peec 10 min zvans un visi tiek evakueeti, 1. reiz man bija pat taa kad eju uz skolu nu plkst kkur 8 un skatos pie skolas staav mentu mashaainas un viss puulis iet araa.. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted January 18, 2007 Author Report Share Posted January 18, 2007 Mums vienreiz ar pirms stundas kaads izputa klasee asereni un stunda nenotika, jo skolotajai "koda" kaklaa ta gaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 (edited) man bija pagashgad viens gadijums ka skolas teritorija stavvieta atrada miinu no 2 pasaules kara laikiem ar kuraam tankus spridzinaja (vismaz ta teica ucene oj tb skolotaja) un sauca sapierus no ikskiles un vismaz nenotika daudz stundas +anglu valodas K.D. P.S. ka SKOLOTAJAS paarmiiza bikses un teica iedomajaties BEERNi mes tur 30 gadus braucam paari ar masiiinaam Edited January 18, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWallStreet Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 P.S. ka SKOLOTAJAS paarmiiza bikses un teica iedomajaties BEERNi mes tur 30 gadus braucam paari ar masiiinaam pareizi teica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Man ar līdzīgs atgadījums bija Zālīšos. Laikam tā bija 5. klase. Čalīts, kuru pēc tam arī noķēra, pazvanija par skolā "ievietoto" bumbu. Visus evakuvēja, bet, protams, Otlāne, mūsu audzinātāja, darbu turpināja, līdz augšā uznāca 3 menti ar suņiem. Tad viņa tomēr piekāpās un visa klase vilkās lejā! Bet tam čalītim plāni klājās pēc tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now